От утре влизането у нас само само с отрицателен PCR

От утре влизането у нас само само с отрицателен PCR - E-Burgas.com

Задължителен негативен резултат от направено PCR изследване ще се изисква за влизащите в България. По-строгата мярка срещу разпространението на коронавируса идва на фона на третата вълна на инфекцията в Европа и набиращия скорост по-заразен щам на вируса. Мярката влиза в сила от утре, припомня frognews.bg.

Задължителен тест ще се изисква за всички чуждестранни граждани от държавите в ЕС, Шенгенското пространство и трети страни, за които не е в сила пълна забрана за влизане на територията на България. Ограниченията ще продължат да действат до 30 април - датата, до която е обявена извънредната епидемична обстановка към момента.

Негативният резултат трябва да е от направен 72 часа преди пътуването PCR тест. Както и досега, изследване няма да се иска за определени категории пътуващи като шофьори, екипажи, командировани и пр.

Свързани статии
След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа 5 етапа, през които преминава всеки казино играч Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга "Демократична България" смаза ГЕРБ и ИТН в най-големия избирателен район ГЕРБ все пак взе битката за област Бургас, ДПС изпревари БСП Броенето започна: Фотофиниш за ГЕРБ и ИТН ще има и Бургас Първи резултати: ГЕРБ и ИТН са на кантар за първото място, БСП и ДБ за третото Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж
Тагове
pcr тест българия
Коментари

Още от последните новини