От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите

От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите - E-Burgas.com

От понеделник влиза в сила създадената от Общинския кризисен щаб в Бургас организация за дезинфекция на пощенските клонове - във връзка със започващото раздаване на пенсиите. Изготвя се график за дейността на ангажираните с това съвместни екипи на Дезинфекционна станция и доброволци.

Дежурни общински служители стоят в кметствата днес и утре, за да раздават дозатори с дезинфектираща течност на желаещите да се възползват домоуправители.

Ежедневно се извършват дейностите по дезинфекция на обществени пространства на открито и закрито, нон стоп се обслужват по домовете чрез патронажната грижа възрастни, болни, самотни или хора под карантина.

Свързани статии
Средната пенсия в област Бургас е по-висока от минималната заплата Съюзът на бургаските пенсионери изпраща с празник 2022 (Снимки) Започна изплащането на пенсиите за декември Започва профилактика на шахтите в бургаските комплекси и квартали От днес преизчисляват пенсиите, кои ще получат увеличение? 40 пенсионерски клубове получиха финансиране по програма на общината Синдикатите настояват без таван на пенсиите още от 1 юли Започва изплащането на 75 лв. на пенсионерите с три ваксини Омбудсманът: Проблемът с пощите няма да остави пенсионерите без пари за Великден Румънец измами бургаски пенсионери, пробута им тенджери и тигани за 1200 лв.
Тагове
пенсии дезинфекция пенсионери
Коментари

Още от последните новини