От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите

От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите - E-Burgas.com

От понеделник влиза в сила създадената от Общинския кризисен щаб в Бургас организация за дезинфекция на пощенските клонове - във връзка със започващото раздаване на пенсиите. Изготвя се график за дейността на ангажираните с това съвместни екипи на Дезинфекционна станция и доброволци.

Дежурни общински служители стоят в кметствата днес и утре, за да раздават дозатори с дезинфектираща течност на желаещите да се възползват домоуправители.

Ежедневно се извършват дейностите по дезинфекция на обществени пространства на открито и закрито, нон стоп се обслужват по домовете чрез патронажната грижа възрастни, болни, самотни или хора под карантина.

Свързани статии
Община Бургас: Затваряме пенсионерските клубове до второ нареждане Обсъждат допълнителни мерки за опазване на възрастните хора от Covid-19 Манолова: Ключът към решаването на проблемите в България е повишаването на доходите По 50 лв. за всички пенсионери през септември 17 хиляди са безработните в Бургас и Варна в сферата на туризма Засилени мерки и дезинфекция на границата с Турция Дезинфекцираха ВХТИ с дезинфектант с гаранция 1 година Дезинфекцират отново всички улици във всички населени места в община Созопол Мощна дезинфекция и безплатни маски в първия ден от раздаването на пенсиите в Бургас Започна раздаването на пенсии при строга организация
Тагове
пенсии дезинфекция пенсионери
Коментари

Още от последните новини