От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите

От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите - E-Burgas.com

От понеделник влиза в сила създадената от Общинския кризисен щаб в Бургас организация за дезинфекция на пощенските клонове - във връзка със започващото раздаване на пенсиите. Изготвя се график за дейността на ангажираните с това съвместни екипи на Дезинфекционна станция и доброволци.

Дежурни общински служители стоят в кметствата днес и утре, за да раздават дозатори с дезинфектираща течност на желаещите да се възползват домоуправители.

Ежедневно се извършват дейностите по дезинфекция на обществени пространства на открито и закрито, нон стоп се обслужват по домовете чрез патронажната грижа възрастни, болни, самотни или хора под карантина.

Свързани статии
Над 500 бургаски пенсионери се прегледаха профилактично за глаукома Възрастни бургазлии ще се преглждат безплатно за глаукома От днес изплащат пенсиите с добавка от 120 лв. Асен Василев: Извадихме от бедност над 1 милион пенсионери Робот ще дезинфекцира срещу ковид в бургаската болница Актуализацията на пенсиите е заложена от 1 първи октомври Започна ваксинирането на бургаски пенсионери по домовете Дезинфекцират контейнерите за смет в Бургас Бургаските пенсионери отново ще могат да кандидатсват за финансиране на културна дейност Добавките от 50 лв. няма да се вземат под внимание за помощта от 120 лв.
Тагове
пенсии дезинфекция пенсионери
Коментари

Още от последните новини