От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите

От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите - E-Burgas.com

От понеделник влиза в сила създадената от Общинския кризисен щаб в Бургас организация за дезинфекция на пощенските клонове - във връзка със започващото раздаване на пенсиите. Изготвя се график за дейността на ангажираните с това съвместни екипи на Дезинфекционна станция и доброволци.

Дежурни общински служители стоят в кметствата днес и утре, за да раздават дозатори с дезинфектираща течност на желаещите да се възползват домоуправители.

Ежедневно се извършват дейностите по дезинфекция на обществени пространства на открито и закрито, нон стоп се обслужват по домовете чрез патронажната грижа възрастни, болни, самотни или хора под карантина.

Свързани статии
Дезинфекцират контейнерите за смет в Бургас Бургаските пенсионери отново ще могат да кандидатсват за финансиране на културна дейност Добавките от 50 лв. няма да се вземат под внимание за помощта от 120 лв. Мият и дезинфекцират контейнерите за смет в Бургас Дават по 120 лв. на почти 400 хиляди пенсионери дни преди вота В Бургас започна мащабна дезинфекция Започва ударна дезинфекция с аерозол в Бургас Созопол започва дезинфекция в цялата община Община Бургас: Затваряме пенсионерските клубове до второ нареждане Обсъждат допълнителни мерки за опазване на възрастните хора от Covid-19
Тагове
пенсии дезинфекция пенсионери
Коментари

Още от последните новини