Още спортни клубове в Бургас се включват в акцията по кръводаряване

Още спортни клубове в Бургас се включват в акцията по кръводаряване  - E-Burgas.com

Още над 30 спортисти ще се включат утре в кампанията за даряване на кръв за УМБАЛ Бургас. Като доброволци вече са се записали представители на футболните клубове "Нефтохимик 1962" и "Черноморец 1919", плувните клубове "Акулите" и "Метропол", баскетболните клубове "Черноморец" и "Делфин", Клуб по спортна акробатика "Бургас" , Военен спортен клуб "Атия-2007", Вонен спортен клуб "Транс-логистик" и спортен клуб по борба "Черноморец".

Инициативата е на общинската администрация и Постоянната комисия по спорт към Общински съвет- Бургас. Тя стартира преди великденските празници. Целта на акцията е да се осигурят нужните количества за кръвния център, тъй като доброволци няма, заради епидемията от Covid-19.Дарителската кампания ще се проведе отново от 08.00 до 13.30 в спортна зала "Бойчо Брънзов".

Свързани статии
Акция по кръводаряване се провежда в много градове у нас Мисис Бургас 2018 даде старт на кръводарителската акция за Цветница УМБАЛ Бургас ще плаща по-ниски сметки за ток с фотоволтаичната система Ученици от Несебър популяризират кръводаряването с личен пример Д-р Казмин, УМБАЛ-Бургас: След прекаран ковид търсете ревматолог УМБАЛ-Бургас обясни защо се прави повторен ковид тест в болницата Унгарското посолство благодари на УМБАЛ-Бургас за сложен случай с чужденец На вниманието на пациентите с ревматоиден артрит – задайте въпроси на д-р Мария Недкова от УМБАЛ Бургас В Бургас събират кръв за създаване на лечебна плазма Командированите медицински сестри и санитари ще продължат да работят в КОВИД отделението на УМБАЛ-Бургас
Тагове
кръводарители кръводаряване УМБАЛ-Бургас
Коментари