Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си

Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си  - E-Burgas.com

Георги отмъкнал таблета и газовия пистолет на 27-годишна бургазлийка от „Меден рудник“

Няколко дни след като бяха арестувани двама взломни крадци в Бургас още един техен „колега“ остана в ареста след приъдената му най-тежка мярка за неотклонение в съда.

Георги, както е името на поредния апаш крал от апаратменти, е обвинен в кражба, извършена при условията на опасен рецидив. От жилище в „Меден рудник“ той е отнел вещи за над 230 лв. , като престъплението е извършено преди около две седмици.

По време на разследването е установено, че Георги е откраднал дрехи, таблет и газов пистолет, собственост на 27-годишна жена.

Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Ето каква е равносметката за 2020 на Бургаския Окръжен съд Полицията търси собстевниците на два велосипеда, за да им ги върне Насилникът, който наруши заповед за доближаване и души майка си, остава в ареста Мъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в Несебър Заловиха бургаски автоджамбазин, зарязал отмъкнатата кола на кръговото на Крайморие 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Осъдиха Попчето на 20 години затвор Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“ Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка
Тагове
кражба вещи взлом мярка за неотклонение съд
Коментари

Още от последните новини