Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си

Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си  - E-Burgas.com

Георги отмъкнал таблета и газовия пистолет на 27-годишна бургазлийка от „Меден рудник“

Няколко дни след като бяха арестувани двама взломни крадци в Бургас още един техен „колега“ остана в ареста след приъдената му най-тежка мярка за неотклонение в съда.

Георги, както е името на поредния апаш крал от апаратменти, е обвинен в кражба, извършена при условията на опасен рецидив. От жилище в „Меден рудник“ той е отнел вещи за над 230 лв. , като престъплението е извършено преди около две седмици.

По време на разследването е установено, че Георги е откраднал дрехи, таблет и газов пистолет, собственост на 27-годишна жена.

Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Внучка обра баба си в руенско село Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео)
Тагове
кражба вещи взлом мярка за неотклонение съд
Коментари

Още от последните новини

Светът
Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си  - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си  - E-Burgas.com

Африка