Огромно количество вода между Черноморец и Созопол, затварят пътя

Огромно количество вода между Черноморец и Созопол, затварят пътя - E-Burgas.com
"Фейсбук"

Пътната отсечка от Златна рибка в посока Равадиново е временно затворена, поради обилните валежи. Автомобилите може да се движат по обходен маршрут през вътрешния път от местността “Куку баир” /пътя Созопол - Приморско/ към Равадиново.

Наводнено е пътното платно на главния път Бургас – Созопол, в частта си преди бензиностанция Петрол. 

На снимки из групите в социалните мрежи ясно се вижда как пътят в този участък е едва проходим. Преди броени минути от ОДМВР-Бургас съобщиха, че отсечката се затваря. Обходният маршрут е през Ясна поляна.

Предвид обилните валежи, които трети ден се изливат в общината, нивата на подпочвените води се покачват. Ситуацията по всички пътни артерии се следи постоянно и при необходимост движението ще бъде пренасочено по алтернативни пътища, за което ще ви уведомим своевременно.

От община Созопол апелират към всички шофьори да се движат с повишено внимание и съобразена с пътната обстановка скорост.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
наводнения Созопол
Коментари

Още от последните новини