Огромно количество вода между Черноморец и Созопол, затварят пътя

Огромно количество вода между Черноморец и Созопол, затварят пътя - E-Burgas.com
"Фейсбук"

Пътната отсечка от Златна рибка в посока Равадиново е временно затворена, поради обилните валежи. Автомобилите може да се движат по обходен маршрут през вътрешния път от местността “Куку баир” /пътя Созопол - Приморско/ към Равадиново.

Наводнено е пътното платно на главния път Бургас – Созопол, в частта си преди бензиностанция Петрол. 

На снимки из групите в социалните мрежи ясно се вижда как пътят в този участък е едва проходим. Преди броени минути от ОДМВР-Бургас съобщиха, че отсечката се затваря. Обходният маршрут е през Ясна поляна.

Предвид обилните валежи, които трети ден се изливат в общината, нивата на подпочвените води се покачват. Ситуацията по всички пътни артерии се следи постоянно и при необходимост движението ще бъде пренасочено по алтернативни пътища, за което ще ви уведомим своевременно.

От община Созопол апелират към всички шофьори да се движат с повишено внимание и съобразена с пътната обстановка скорост.

Свързани статии
Отпуснаха над 3 млн. лева за засегнати от наводненията общини Продължава отводняването и оправянето на щетите в Бургаско Кметът на Созопол кани местната общност на публично обсъждане на бюджета Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите Кметът Тихомир Янакиев опроверга концесионера: Няма щети по плажовете в Созопол Възстановиха движението между Ахтопол и Резово, водите на Велека освободиха пътя Бус с пътници попадна във воден капан в Дебелт Два пътя остават затврени в Созопол Очаква се значителнло повишение на речните нива в Югоизточна България Обстановката в Бургас вече е спокойна, 70 души за потърсили помощ заради наводнени дворове
Тагове
наводнения Созопол
Коментари

Още от последните новини