Ограничен достъп до Портала за електронни административни услуги на МВР през уикенда

Ограничен достъп до Портала за електронни административни услуги на МВР през уикенда - E-Burgas.com

Достъпът до Портала за електронни административни услуги на МВР ще бъде ограничен за два дни - на 19 и 20 юни, събота и неделя.

Порталът няма да работи във връзка с изпълняван от МВР проект "Реализиране електронни административни услуги" и извършването на технологични настройки.

Порталът за електронни административни услуги на МВР ще бъде недостъпен в периода от 9 часа на 19 юни до 24 часа на 20 юни.

Министерството на вътрешните работи поднася извинения за евентуално причинени неудобства.

 

Свързани статии
28 екипа се борят за "Пътен полицай на годината" Започват проверки в МВР, уволняват всеки пиян или надрусан зад волана 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Контролни пунктове на МВР около Бургас заради мигрантите Драстично намаление на цените по Южното Черноморие през септември МВР: Дрогата побеждава алкохола зад волана Служители на МВР осъдили системата с 15 млн.лв. за 5 години Над 50% от българите доволни от МВР Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Зам.-министър на МВР: Правим всичко, за да отговорим на справедливите искания на служителите
Тагове
мвр административни услуги портал
Коментари

Още от последните новини