Ограничен достъп до Портала за електронни административни услуги на МВР през уикенда

Ограничен достъп до Портала за електронни административни услуги на МВР през уикенда - E-Burgas.com

Достъпът до Портала за електронни административни услуги на МВР ще бъде ограничен за два дни - на 19 и 20 юни, събота и неделя.

Порталът няма да работи във връзка с изпълняван от МВР проект "Реализиране електронни административни услуги" и извършването на технологични настройки.

Порталът за електронни административни услуги на МВР ще бъде недостъпен в периода от 9 часа на 19 юни до 24 часа на 20 юни.

Министерството на вътрешните работи поднася извинения за евентуално причинени неудобства.

 

Свързани статии
По-малко спасители и медицински екипи по морето през септември 612 са образуваните досъдебни производства за търговия с вот до деня за размисъл Бургаска област сред най-разследваните от МВР за търговията с вот Как се търгува вот в Бургаско – от брашно и макарони до опрощаване на борчове Премиерът Стефан Янев: Работата срещу купения вот дава резултати Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас Девет мъже са задържани в Бургаско за търговия с вот (Снимки) Започна операция на МВР срещу търговията на гласове, разследват Екзарх Антимово и Кумлука МВР-Бургас с важна информация за издаването на лични документи 13 души са задържани при акция в Бургас през седмицата, има и жена
Тагове
мвр административни услуги портал
Коментари

Още от последните новини