Одобриха допълнителни средства за безплатно море за учениците

Одобриха допълнителни средства за безплатно море за учениците - E-Burgas.com

Допълнителни 2 млн. и 400 хиляди лева одобри правителството по програмата за безплатно море за учениците. От лятна почивка ще се възползват малко над 6 хиляди 250 ученици, информира БНР. По 500 лева струва пакетът за всеки ученик. В тях е включено 5 нощувки, храна, превоз, застраховка и занимания.

Децата ще бъдат придружавани от педагози по време на почивката. По-рано този месец бяха одобрени други близо 998 хиляди лева за над 2 хиляди и 500 деца и придружители.

Първият етап от кандидатстването по „Отново заедно“ продължава до 31 юли 2021 г. Бюджетът е 15 млн. лв., а училищата могат да кандидатстват до 1-ви септември или до изчерпване на лимита.

Свързани статии
Призрачни бетонни скелети загрозяват Черноморието, а строежите продължаватСтотици ученици от Бургас и Несебър се запознаха с работата на прокуратурата отблизо Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса "Бургас и морето" Спират строителството на хотела фантом над "Бутамята"Радев коментира "Магнитски" пред конгресмените от САЩ: Това е ясен знак!Втори ден от инициативата "Три морета"Ученичка от Несебър с голяма литературна наградаУченици от Айтос направиха мултимедийни презентации в съдаКак да разпознаем мъртвото вълнение и какво да правим?Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн
Тагове
море ваучери ученици почивка
Коментари

Още от последните новини