Общо 5 години затвор за двамата похитители на бургазлийка в "Лазур"

Общо 5 години затвор за двамата похитители на бургазлийка в

Окръжен съд – Бургас присъди на Иван Стефанов наказание от 3 години „Лишаване от свобода" и 2 години „Лишаване от свобода" за Петко Кирилов и двамата при първоначален „общ" режим на изтърпяване на наказанието, подсъдими за отвличане.

Припомняме, че в края на миналата година двамата отвлякоха 22-годишно момиче пред блока й в ж.к. "Лазур", като преди да я натикът в БМВ-то на Петко Иван я пребил. Иван бе обвинен и затова, че нарочно счупил личната карта на девойката, но съдът го оправда за този акт. Той ще изплати и глоба от 500 лв., освен, че ще бъде лишен от свобода.

Делото бе гледано по реда на особените правила на Глава 27 от НПК – Съкратено съдебно следствие. Подсъдимите признаха фактите, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и своята вина.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана пред въззивна инстанция в 15-дневен срок.

Свързани статии
Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Общо пет години затвор за мутрите отвлекли бургазлийка в „Лазур“ Бургаският съд освободи условно предсрочно осъден в Испания Недостиг на психолози в родните затвори Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора Лишените от свобода в Житарово запретнаха ръкави и сътвориха неща за чудо и приказ (Снимки) Затвор е надвиснал над Дянков, Трайков и Прокопиев заради далавери с EVN 3,4 години затвор и глоба 12 хил.лв. отнесе бургаски дилър Безкрупулните похитители от Бургас остават зад решетките Искат постоянен арест за похитителите на бургаска девойка
Тагове
отвличане похитители затвор
Коментари

Още от последните новини