Общо 5 години затвор за двамата похитители на бургазлийка в "Лазур"

Общо 5 години затвор за двамата похитители на бургазлийка в

Окръжен съд – Бургас присъди на Иван Стефанов наказание от 3 години „Лишаване от свобода" и 2 години „Лишаване от свобода" за Петко Кирилов и двамата при първоначален „общ" режим на изтърпяване на наказанието, подсъдими за отвличане.

Припомняме, че в края на миналата година двамата отвлякоха 22-годишно момиче пред блока й в ж.к. "Лазур", като преди да я натикът в БМВ-то на Петко Иван я пребил. Иван бе обвинен и затова, че нарочно счупил личната карта на девойката, но съдът го оправда за този акт. Той ще изплати и глоба от 500 лв., освен, че ще бъде лишен от свобода.

Делото бе гледано по реда на особените правила на Глава 27 от НПК – Съкратено съдебно следствие. Подсъдимите признаха фактите, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и своята вина.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана пред въззивна инстанция в 15-дневен срок.

Свързани статии
Служители на затвори излязоха на протест 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Фейк полицай, обирал пенсионери, отнесе над 3 години затвор Задържаха бургазлия за 72-часа, повдигат му обвинение за отвличане 2,8 години затвор за кражба на портмоне в Бургас Година затвор за бургазлия нарушил заповед за доближаване на майка си Съдът оправда надзирателите, обвинени за смъртта на Горан Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба Затвориха пътя между Присад и Димчево заради високото ниво на Мандра
Тагове
отвличане похитители затвор
Коментари