Година затвор за бургазлия нарушил заповед за доближаване на майка си

Година затвор за бургазлия нарушил заповед за доближаване на майка си - E-Burgas.com

Наложиха ефективно наказание от 12 месеца „лишаване от свобода“ спрямо К.К. Той е признал вината си за това, че в условията на повторност и продължавано престъпление, не изпълнил съдебна заповед на Районен съд – Бургас, съгласно която е задължен да се въздържа от домашно насилие, а също така е отстранен от жилище, обитавано съвместно от него и майка му за срок от 6 месеца, считано от 04.11.2020 г.

За същия период от време на подсъдимия е забранено да доближава на разстояние по-малко от 100 метра жилището, както местата за социални контакти на своята майка. Престъплението е осъществено за времето от 06.12.2020 г. до 08.12.2020 г. в гр. Бургас.

По време на разследването е установено, че в горепосочения период подсъдимият на три пъти нарушил съдебната заповед, отивайки до жилището на мака си. К.К. отправял заплахи, крещял, блъскал по вратата, а при един от случаите влязъл в апартамента и започнал да души пострадалата, заплашвайки я с убийство, за което също е подсъдим  - престъпление 144, ал.3 , вр. ал.1, вр. чл.23, ал.1 от НК.

Наложеното наказание е общо за двете престъпни деяния.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, е окончателно.

Свързани статии
Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста Ненов Димов отива на съд за корупция Граничният полицай Тома Яръмов остава в ареста Премиерът Стефан Янев: Българските граждани очакват смислена съдебна реформа Французинът, който подлуди плажуващите на Централния плаж, се размина само с глоба 2,8 години затвор за кражба на портмоне в Бургас Хванаха мъж на бургаското летище, търсен в Унгария за фалшиви документи Съдът оправда надзирателите, обвинени за смъртта на Горан
Тагове
затвор съд
Коментари

Още от последните новини