2,8 години затвор за кражба на портмоне в Бургас

2,8 години затвор за кражба на портмоне в Бургас - E-Burgas.com

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от 2 години и 8 месеца „лишаване от свобода“ спрямо П.М., обвинен в извършване на кражба

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от 2 години и 8 месеца „лишаване от свобода“ спрямо П.М. Той е обвинен за това, че противозаконно е отнел портмоне със  сумата от 800 лева. Престъплението е осъществено на 26.04.2021 г. в гр. Бургас.

По време на разследването е установено, че кражбата е извършена от зоомагазин. Подсъдимият е наблюдавал търговския обект, чакайки продавачката да отиде до складово помещение. Когато тя го е сторила, П.М. отнел нейното портмоне, в което е била посочената сума.

Присъдата на Районен съд – Бургас, която е постановена по реда на съкратеното производство, може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв. Софийски криминоген открадна колело от рент-а-байка в Бургас, хванаха го за дни Чейнчаджията, който обра работодателя си и яде бой от приятели, ще стои в ареста Година затвор за бургазлия нарушил заповед за доближаване на майка си Съдът оправда надзирателите, обвинени за смъртта на Горан Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба Бургаски крадец отнесе 2 години ефективно заради кражба Бургаски крадец получи най-тежката мярка заради кражба на портмоне Жена от Айтос взе най-тежката мярка заради кражба на 400 лева Полицията в Бургас показа цигани от „Победа“, окрали детска количка
Тагове
затвор кражба
Коментари

Още от последните новини