2,8 години затвор за кражба на портмоне в Бургас

2,8 години затвор за кражба на портмоне в Бургас - E-Burgas.com

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от 2 години и 8 месеца „лишаване от свобода“ спрямо П.М., обвинен в извършване на кражба

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от 2 години и 8 месеца „лишаване от свобода“ спрямо П.М. Той е обвинен за това, че противозаконно е отнел портмоне със  сумата от 800 лева. Престъплението е осъществено на 26.04.2021 г. в гр. Бургас.

По време на разследването е установено, че кражбата е извършена от зоомагазин. Подсъдимият е наблюдавал търговския обект, чакайки продавачката да отиде до складово помещение. Когато тя го е сторила, П.М. отнел нейното портмоне, в което е била посочената сума.

Присъдата на Районен съд – Бургас, която е постановена по реда на съкратеното производство, може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Внучка обра баба си в руенско село Служители на затвори излязоха на протест 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение
Тагове
затвор кражба
Коментари