Община Айтос създаде единнна информационна система за Covid-19

Община Айтос създаде единнна информационна система за Covid-19 - E-Burgas.com

На сайта на Община Айтос вече е активна новата  Единна информационна система (ЕИС) по въпроси от гражданите за COVID-19.

Тя е създадена в партньорство със SAP България и вече е активна на сайта на общинта.

Системата е изградена с безвъзмездното съдействие на SAP България, филиал на световния софтуерен лидер SAP SE у нас. Платформата е достъпна през страницата на Общината и предоставя за гражданите кратка, точна и актуална информация по основните въпроси – какво да правим ако имаме съмнения, че сме били в контакт със заразени лица, какво да правим ако сме възрастни или трудноподвижни хора, какво да правим ако имаме деца, ако скоро сме се завърнали от чужбина и др.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Канят айтоските ученици към инициативи на МКЦ-Бургас
Тагове
Айтос
Коментари

Още от последните новини