Нова поливна система заработи в центъра на Бургас

Нова поливна система заработи в центъра на Бургас  - E-Burgas.com

Община Бургас за първи път прилага нова комбинирана поливна система за млади улични дървета. Тя ги напоява подземно и надземно. Това ще помогне за тяхното прихващане и здрав растеж. При надземното поливане се използват специфични „торби“, които се пълнят с вода. Те са направени от рециклиран материал. Призоваваме бургазлии да не ги повреждат.

Новата комбинирана поливна система е приложена за първи път на обновената ул. „Климент Охридски“. Тези дни там бяха засадени още 10 млади дървета, за да станат общо близо 50.

Октомври е един от най-подходящите месеци за залесяване. Така че в следващите дни Община Бургас ще засади млади дървета на много места в града.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
бургас
Коментари

Още от последните новини