Нова поливна система заработи в центъра на Бургас

Нова поливна система заработи в центъра на Бургас  - E-Burgas.com

Община Бургас за първи път прилага нова комбинирана поливна система за млади улични дървета. Тя ги напоява подземно и надземно. Това ще помогне за тяхното прихващане и здрав растеж. При надземното поливане се използват специфични „торби“, които се пълнят с вода. Те са направени от рециклиран материал. Призоваваме бургазлии да не ги повреждат.

Новата комбинирана поливна система е приложена за първи път на обновената ул. „Климент Охридски“. Тези дни там бяха засадени още 10 млади дървета, за да станат общо близо 50.

Октомври е един от най-подходящите месеци за залесяване. Така че в следващите дни Община Бургас ще засади млади дървета на много места в града.

Свързани статии
МБАЛ "Бургасмед" с безплатни профилактични прегледи за деца всеки вторник Димитър Николов представи нови бургаски проекти пред зам.-министър Рекорден брой участници се включиха в надпреварата "Да украсим Бургас" Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ Министерство дава на общината 1 млн. лева Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Посланикът на Египет иска по-тясно търговско сътрудничество с Бургас Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Спират един от светофарите на околовръстното за Горно Езерово Община Бургас с най-много одобрени социални проекти
Тагове
бургас
Коментари

Още от последните новини