Нова акция на полицията в Бургаско: Намериха 5 кила марихуана в къща в Грозден (Снимки)

Нова акция на полицията в Бургаско: Намериха 5 кила марихуана в къща в Грозден (Снимки) - E-Burgas.com

Продължава натискът на бургаската полиция срещу наркоразпространението в региона. При поредна специализирана акция, проведена в сунгурларското село Грозден, са открити близо 4,5 кг марихуана в къщата на 60-годишен мъж.

От полицията съобщават, че канабисът, е открит в отделни помещения в къщата, като част от нея все още е била в процес на изсъхване, а друга – пакетирана в найлонови пликове.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа в Районно управление – Сунгурларе, а по случая е образувано досъдебно производство.

Галерия
Свързани статии
ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър Гавазов Традициите оживяват на Трифон Зарезан в Сунгурларе Редовното заседание на ОбС- Сунгурларе стартира с благотворителна изложба-базар Заем от 1.2 млн лева ще тегли община Сунгурларе Дядо Жечо от сунгурларското с. Подвис отпразнува своя 100- годишен юбилей Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Задържаха варненци с голямо количество марихуана на бензиностанция в Поморие (Снимки) Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Акция в столицата срещу компания за криптовалута
Тагове
наркотици марихуана акция сунгурларе
Коментари

Още от последните новини