Нинова се запъна: Няма да подавам оставка

Нинова се запъна: Няма да подавам оставка - E-Burgas.com

Цялото Изпълнително бюро на БСП е подало оставка. Това обаче няма да направи лидерът на левицата Корнелия Нинова.

„Бях избрана само преди 6 месеца с голямо мнозинство в партията. По-важното е, че предстоят формирането на парламент, изключително важния въпрос за управлението на държавата, а могат и да се наложат предсрочни избори. В този момент не можем да оставим партията без лидер”, заяви Нинова на брифинг в партийната централа.

Основната ни задача беше да разбием модела на ГЕРБ. Борисов не може вече да управлява. Няма да подкрепим никакво правителство без или с ГЕРБ. Без БСП решения няма да могат да се вземат". Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

Свързани статии
БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Нинова: Прокуратурата ме вика на разпит, очаквам да ме отведат принудително (видео) В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова Министърът на туризма: От БСП сме против пълната депутинизация БСП прави сечено в последния момент, коалиционното споразумение се отлага Кутев поискал оставката на Нинова в лично качество Корнелия Нинова се предаде: Резултатът на БСП е катастрофа, подавам оставка! Петър Кънев отново ще води листата на БСП в Бургас Депутатите отхвърлиха предложението за извънредни заседания за актуализация на бюджета БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет
Тагове
БСП Избори 2021 Корнелия Нинова
Коментари

Още от последните новини