В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова

В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова - E-Burgas.com

Оставката на Корнелия Нинова е поискала вътрешната опозиция на БСП, съобщавата Българската национална телевизия. Причина за това са резултатите от парламентарните избори вчера.

Над 70 души от Националния съвет на БСП са подкрепили подписка, в която настояват за извънреден конгрес, на който да се направят кадрови промени в ръководството на партията.

Свързани статии
БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Нинова: Прокуратурата ме вика на разпит, очаквам да ме отведат принудително (видео) Министърът на туризма: От БСП сме против пълната депутинизация БСП прави сечено в последния момент, коалиционното споразумение се отлага Кутев поискал оставката на Нинова в лично качество Корнелия Нинова се предаде: Резултатът на БСП е катастрофа, подавам оставка! Петър Кънев отново ще води листата на БСП в Бургас Депутатите отхвърлиха предложението за извънредни заседания за актуализация на бюджета БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика
Тагове
БСП Корнелия Нинова
Коментари

Още от последните новини