Министърът на туризма: От БСП сме против пълната депутинизация

Министърът на туризма: От БСП сме против пълната депутинизация - E-Burgas.com

От БСП категорично сме изразили позицията си за войната и искаме тя да свърши, но за съжаление не се виждат някакви сериозни желания за разговори за свършване на тази голяма война, а се знае, че в една война никога няма победител. Истината е, че това е нашата позиция. Това заяви министърът на туризма Христо Проданов в „Здравей, България“ по Нова Тв.

Последва въпрос на Мирослава Иванова: Вашите партньори в коалицията от „Демократична България“ говорят за депутинизация. Трябва ли да има депутинизация в България или Русия е приятелска държава както твърди лидерът на БСП?

"Трябва да има защита на национални интереси. Няма значение откъде ще договорим газ, за нас е важно да е на най-добрите цени за българския бизнес и за българските граждани. Според това, което вземат като мерки и правят в Европейски съюз, не трябва да има пълна депутинизация", отговори Проданов. 

 

 

Свързани статии
БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване 6 милиона семейства са без ток в Украйна Захарова заплаши НАТО с война Очаква се Путин да направо ново важно съобщение днес Нинова: Прокуратурата ме вика на разпит, очаквам да ме отведат принудително (видео) В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова МВнР: Българите в Русия най-добре да напуснат страната Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия
Тагове
БСП Русия Христо Проданов
Коментари

Още от последните новини