Николай Банев се цели в Президентството

Николай Банев се цели в Президентството - E-Burgas.com

Банев е насочил поглед към Президенството. Това стана ясно в предаването "Комбина" по Нова телевизия.

Те са семейство, което обича да провокира – с парите си, с политическите си възгледи и с демонстрацията на лукс. Около бизнеса им често има скандали, водят дела за милиони. Неведнъж са казвали, че държавата ги рекетира. На Николай Банев принадлежи култовата реплика, че заради икономическата криза се е наложило от самолет да слезе на Майбах, а съпругата му Евгения миналата година заяви, че се притеснява да не подкарат трабантите.„Нямам никакъв друг шанс, освен да се кандидатирам за президент. Принуден съм да вляза в политика, защото геноцидът над родния бизнес, пенсионерите, образованието и здравеопазването в момента няма възможност да бъде прекратен. Учредихме „Евразийски клуб България”. След няколко месеца евразийските клубове у нас ще бъдат голяма изненада, тъй като стотици хиляди хора вече контактуват с нас. Ще бъдем много голяма изненада за политическите сили”, коментира пред Нова телевизия Николай Банев.

„Като бизнесмени сме подложени на политическа репресия. Влизането в политиката е опит да спасим себе си”, заяви от своя страна Евгения Банева.

„Всички сме разочаровани от това, което се случва в държавата ни. Всяка изминала година става все по-безпощадно ясно, че демокрацията не е бърза работа и ще ни отнеме доста повече години, отколкото ние си мислим. В икономическия живот нещата вървят все по-зле”, допълни тя. 

Снимка: Skandalno.net

Коментари

Още от последните новини