Назначиха нови двама шефове в "Автомагистрали" ЕАД

Назначиха нови двама шефове в
Архив

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов назначи Цветан Петков и Евгени Генчев за членове на Съвета на директорите на „Автомагистрали“ ЕАД. Предстои промените да бъдат вписани в Търговския регистър.

Петков и Генчев са служители на „Автомагистрали“ ЕАД. Цветан Петков от три години е директор „Инфраструктурно строителство“. Евгени Генчев е главен инженер на дружеството и в последните три години и половина е директор „Експлоатация и поддръжка“.

„Възлагам на новото ръководство да се погрижи честно и отговорно, при спазване на строга финансова дисциплина, за интересите на дружеството, респективно – на МРРБ и държавата. Най-неотложната задача, която им поставям, е да ускорят работата по двата приоритета на министерството – доизграждането на автомагистрала „Хемус“ и на скоростния път „Видин – Ботевград“, обясни вицепремиерът.

Свързани статии
МВР и НАП влязоха в "Автомагистрали" Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия" Искат промени в ЗОП заради корупцията в "Автомагистрали" "Автомагистрали" давали обществени поръчки без да имат пари за тях Бившият шеф на "Автомагострали" пак се натиска да ги оглави, дори като управител на 4 фирми Шефът на "Автомагистрали": Изхарчени милиарди по безобразен начин Виолета Комитова разказа за безобразията в „Автомагистрали“ Министър Комитова отговори на "Автомагистрали": Раздали сте 1,8 млрд. лв. на избрани фирми
Тагове
автомагистрали назначения
Коментари

Още от последните новини