Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция

Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция  - E-Burgas.com

Териториална дирекция „Южна морска“ обяви процедура за провеждане на  търг с тайно наддаване за продажба на 14 леки автомобила и един микробус. Превозните средства са задържани при митнически проверки на МП Капитан Андреево.

Търгът се провежда  по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс /ДОПК/ за стоки, изоставени или отнети в полза на държавата по досъдебни и наказателни производства, водени от ТД „Южна морска“, в чийто териториален обхват е МП Капитан Андреево. 

Всеки автомобил има начална тръжна цена като най-ниската е 430 лева, а най-високата - 3750 лева. За участие в търга се внася депозит от 20% от началната тръжна цена. За автомобилите с несъюзен митнически статус, спечелилият купувач ще трябва да заплати  дължимите мита и ДДС.

Условията за провеждане на търга, списък на стоките, продажната им цена и размера на депозита са на разположение в сградата на ТД „Южна морска“ в Свиленград, както и на интернет страницата на Агенция „Митници“  www.customs.bg.

Свързани статии
Гневни бургазлии: Паркираме на "Синя зона", а колите ни затъват в кал (снимки) Пресякоха контрабанда на голямо количество стоки на "Капитан Андреево" Военни помагат на МВР на границата с Турция и Гърция Засилен миграционен натиск на границата от Афганистан и Сирия Бургаски митничари задържаха хиляди контрабандни парфюми за над 50 бона Тежки дни очакват Христо и Георги, които опитаха пренесат наркотици в Турция Пресякоха контрабанда на злато за близо 700 хил. лв. на българо-турската граница (Снимки) Предстои разширение на ГКПП "Малко Търово" и нов туристически пункт край Резово Облекчават трафика по южната граница Жителите на Небостъргача излизат под наем заради скъпия ток
Тагове
автомобили търг митница гкпп капитан андреево граница контрабанда
Коментари

Още от последните новини