Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция

Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция  - E-Burgas.com

Териториална дирекция „Южна морска“ обяви процедура за провеждане на  търг с тайно наддаване за продажба на 14 леки автомобила и един микробус. Превозните средства са задържани при митнически проверки на МП Капитан Андреево.

Търгът се провежда  по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс /ДОПК/ за стоки, изоставени или отнети в полза на държавата по досъдебни и наказателни производства, водени от ТД „Южна морска“, в чийто териториален обхват е МП Капитан Андреево. 

Всеки автомобил има начална тръжна цена като най-ниската е 430 лева, а най-високата - 3750 лева. За участие в търга се внася депозит от 20% от началната тръжна цена. За автомобилите с несъюзен митнически статус, спечелилият купувач ще трябва да заплати  дължимите мита и ДДС.

Условията за провеждане на търга, списък на стоките, продажната им цена и размера на депозита са на разположение в сградата на ТД „Южна морска“ в Свиленград, както и на интернет страницата на Агенция „Митници“  www.customs.bg.

Свързани статии
Заловиха 39 килограма хероин на "Капитан Андреево" Бургаски митничари задържаха над 18 тона контрабандни препарати (Видео) МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Окошариха украинец в Поморие заради контрабандни цигари МВР поема оградата на границата с Турция, 4 млн.лв. са нужни за ремонта й Бургаски митничари пресякоха контрабанда за 25 бона Стефан Янев: Към момента не се налагат въоръжени сили на границата Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата Километрични колони от коли на границата с Турция Стефан Янев ще инспектира границата около Малко Търново
Тагове
автомобили търг митница гкпп капитан андреево граница контрабанда
Коментари

Още от последните новини