Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция

Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция  - E-Burgas.com

Териториална дирекция „Южна морска“ обяви процедура за провеждане на  търг с тайно наддаване за продажба на 14 леки автомобила и един микробус. Превозните средства са задържани при митнически проверки на МП Капитан Андреево.

Търгът се провежда  по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс /ДОПК/ за стоки, изоставени или отнети в полза на държавата по досъдебни и наказателни производства, водени от ТД „Южна морска“, в чийто териториален обхват е МП Капитан Андреево. 

Всеки автомобил има начална тръжна цена като най-ниската е 430 лева, а най-високата - 3750 лева. За участие в търга се внася депозит от 20% от началната тръжна цена. За автомобилите с несъюзен митнически статус, спечелилият купувач ще трябва да заплати  дължимите мита и ДДС.

Условията за провеждане на търга, списък на стоките, продажната им цена и размера на депозита са на разположение в сградата на ТД „Южна морска“ в Свиленград, както и на интернет страницата на Агенция „Митници“  www.customs.bg.

Свързани статии
Цял боен арсенал спипаха на "Капитан Андреево" (Снимки) Иззеха злато и сребро за 35 бона на "Капитан Андреево" (Снимки) Митничари откриха над 180 хиляди контрабандни цигари и 24 кила тютюн Акция "Скорост и пешеходци" до неделя Контрабандни лекарства за близо 40 хил.лв. са разкрити на "Капитан Андреево" НАП след запитване на бургаски депутат: Над 3 400 търговци са получили подкрепа АПИ: Утре ще вали сняг, подгответе автомобилите за зимни условия Митничари надушиха контрабандни пари край Малко Търново Задържаха контрабандни смартфони за 60 бона на границата с Турция Арестуваха българин за внос на контрабанден алкохол в Турция
Тагове
автомобили търг митница гкпп капитан андреево граница контрабанда
Коментари

Още от последните новини