МБАЛ "Бургасмед" след новия случай днес: Продължаваме да приемаме пациенти

МБАЛ

Бургаската многопрофилна болница "Бургасмед" ще продължи нормалната си работа, въпреки новия случай на COVID-19 от днес. Това съобщиха официално от ръководството на здравното заведние.

До излизането на резултатите от взетите проби на всички контактни пациенти и персонала, е разпоредено със заповед на РЗИ-Бургас отделението да се постави под карантина.
 
Контактните лица са установени и са тествани в Референтна лаборатория. Лекарят, установен с положителна проба за коронавирус е под домашна карантина.
 
Медицински комплекс „Бургасмед“ уверява всички пациенти, настанени за лечение на територията на лечебното заведение, че са взети всички мерки за сигурност и се спазват всички мерки и препоръки на Регионална здравна инспекция -Бургас, Министерство на здравеопазването и Националния щаб за борба с коронавируса, осигуряващи тяхната безопасност.
 
Още от първите случаи на заразени с коронавирус в България на територията на комплекса са разпоредени специални мерки, гарантиращи безопасността, както на пациентопотока, така и на медицинския персонал.
 
Лечебното заведение продължава да фунционира нормално и да приема пациенти за лечение.
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини