Артхаус Бургас с интересна програма на Флората днес

Артхаус Бургас с интересна програма на Флората днес - E-Burgas.com

Освободете съботния си следобед, поканете приятел и си вземете една тетрадка за записки. Това е призивът на организаторите от Артхаус Бургас. Днес в Експо център „Флора” ще се реализира третото събитие от шестте предвидени в инициативата, която има за цел да зарадва ценителите на седмото изкуство с качествено кино и лекции.

Подбрани са чуждестранни европейски филми и полезна, тематична за всеки филм информация. В събота публиката ще се наслади на прожекцията на филма „Императорът“, с режисьор Люк Жаке.

Ето и програмата на „Артхаус Бургас - Кино за младите“:
16:00 Базар за Пеликани от българска фондация „Биоразнообразие“;
17:00-18:50 Прожекция на филма „Императорът“, Люк Жаке;
19:00-20:00 Тематична кинолекция с лектор Слави Георгиев.

Подробна информация за фотоизложбата и филма можете да откриете в дискусии. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.

Свързани статии
"София филм фест на брега" стартира с над 20 филма, изложба и видео срещи Мария Бакалова ще снима трилър с Ева Грийн за войната в Афганистан Иван Кокинов, който опита да убие ученика с нож, ще лежи 10 години Прожектират безплатно на бургазлии "Жълт олеандър", очаква ги среща с Китодар Четири прожекции от фестивала "Киноваканция" може да гледаме днес Филм с Мария Бакалова ще закрие кинофестивала в Бургас Ето кой филм получи бургаското престижното отличие "Сребриста чайка" Откриха "София филм фест на брега" с емоционален филм (Снимки) Носител на “Оскар” и още два филма с номинации гледаме през април в Бургас Два документални филма в програмата на 20-ия “София филм фест на брега”
Тагове
кино
Коментари

Още от последните новини