Ковид умори 16 души в Бургаско, ръст на новите случаи в Созопол

Ковид умори 16 души в Бургаско, ръст на новите случаи в Созопол - E-Burgas.com

Изключително виоката смъртност от коронавирус в Бургаския регион продължава. За последните 24 часа 16 човека са загубили битката с коварния вирус, става ясно от ежедневния бюлетин на РЗИ.

В областта новите случаи са 218, като увеличение се наблюдава в община Созопол – 17. В Бургас са 131, високи показатели са още в Несебър – 14 и Камено 12. Тревожни са данните във всички останали общини в областта. Най-малко са в Карнобат – четири нови случаи.

Въпреки високият брой смъртни случаи, от РЗИ съобщават, че хора в тежко състояние или Реанимация няма. Голям е и броят на новозаразени учители и ученици в областта – 8. Медицинските лица с положителни тестове са четири.

Свързани статии
Вече сме в зелената зона на ковид картата на Европа 105 са новозаразени с ковид у нас, седем за починали Ковид атакува 110 българи, Бургас без нито един нов случай Продължават проверките на Алепу Кметът на Созопол в серия от приемни дни в общината Показват колекция от подаръците на Тодор Живков в Созопол Бургас вече е в зелената ковид зона на разпространение Турски кмет се срещна с Тихомир Янакиев заради общ трансграничен проект 123 са новите случаи на ковид у нас Подпомагат 131 болници в борбата срещу пандемията
Тагове
ковид созопол
Коментари

Още от последните новини