Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика

Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика - E-Burgas.com

Айтозлии ще се събират, за да почетат жертвите довечера

Навършва се един месец от катастрофата, при която тежкотоварен камион се вряза в лек автомобил, при инцидента загина баща с двете си деца, а пешеходец още се възстановява.

Тази вечер в 19 ч. хората от Айтос се събират на мястото на инцидента, за да почетат жертвите, показа репортаж на NOVA. Гражданите са недоволни от взетите мерки, според тях единствения резултат е полицейското присъствие.

Вчера е поставена кутия за камера, която да регулира скоростта. Местните обаче смятат, че това е само един от начините да се справят с опасното шофиране, но исканията са други – кръгово кръстовище, което да убие скоростта.

Тази вечер ще се проведе среща между кмета на града и неправителствена организация, на която да бъдат обсъдени и набелязани нови мерки за регулация на тежкотоварния трафик на Айтос. Ако не се случи това, хората са готови на по-сериозни действия.

Свързани статии
Шишков в Айтос: Ще съдействаме за изграждане на обходен път, липсва инициатива от общината Зам.-министър също идва на проверката в АйтосИнспектират нововъведените мерки на опасния път в АйтосБлъснаха жена и дете на пешеходна пътека в БургасКрай на протестите? Държавата и пътния бранш се разбрахаГраматиков: Пътни фирми с по двама-трима работници управлявали публичен ресурс за милиониЗа обекти в строеж са раздадени аванси в общ размер на 363,3 млн. лв., а за обекти, по които не се работи – 1,053 млрд. лв.Нова акция на Пътна полиция започва в странатаКомитова: Не сме опоненти с пътните фирми, преговаряме често, търсим решенияПриеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение
Тагове
Айтос път
Коментари

Още от последните новини