Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика

Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика - E-Burgas.com

Айтозлии ще се събират, за да почетат жертвите довечера

Навършва се един месец от катастрофата, при която тежкотоварен камион се вряза в лек автомобил, при инцидента загина баща с двете си деца, а пешеходец още се възстановява.

Тази вечер в 19 ч. хората от Айтос се събират на мястото на инцидента, за да почетат жертвите, показа репортаж на NOVA. Гражданите са недоволни от взетите мерки, според тях единствения резултат е полицейското присъствие.

Вчера е поставена кутия за камера, която да регулира скоростта. Местните обаче смятат, че това е само един от начините да се справят с опасното шофиране, но исканията са други – кръгово кръстовище, което да убие скоростта.

Тази вечер ще се проведе среща между кмета на града и неправителствена организация, на която да бъдат обсъдени и набелязани нови мерки за регулация на тежкотоварния трафик на Айтос. Ако не се случи това, хората са готови на по-сериозни действия.

Свързани статии
Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия
Тагове
Айтос път
Коментари