Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика

Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика - E-Burgas.com

Айтозлии ще се събират, за да почетат жертвите довечера

Навършва се един месец от катастрофата, при която тежкотоварен камион се вряза в лек автомобил, при инцидента загина баща с двете си деца, а пешеходец още се възстановява.

Тази вечер в 19 ч. хората от Айтос се събират на мястото на инцидента, за да почетат жертвите, показа репортаж на NOVA. Гражданите са недоволни от взетите мерки, според тях единствения резултат е полицейското присъствие.

Вчера е поставена кутия за камера, която да регулира скоростта. Местните обаче смятат, че това е само един от начините да се справят с опасното шофиране, но исканията са други – кръгово кръстовище, което да убие скоростта.

Тази вечер ще се проведе среща между кмета на града и неправителствена организация, на която да бъдат обсъдени и набелязани нови мерки за регулация на тежкотоварния трафик на Айтос. Ако не се случи това, хората са готови на по-сериозни действия.

Свързани статии
Отлична новина за айтозлии, общината се сдоби със сертификат по БДС Свикват заседание за големите инфраструктурни обекти и ремонти на пътищата Ръст на пияниците на пътя отчита Пътна полиция За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил КАТ затягат мерките по пътищата Актуално състояние на пътищата у нас Природолюбители ще се радват на нови пътеки за посетители в Сранджа Внимавайте ако пътувате, снежна покривка на някои места в страната Прокуратурата ще проверява пътната маркировка в цялата страна Пуснаха в експлоатация ремонтирания път и светофара до "Билата" в "Изгрев"
Тагове
Айтос път
Коментари

Още от последните новини