ИТН: Новият кабинет ще го обявим като му дойде времето

ИТН: Новият кабинет ще го обявим като му дойде времето - E-Burgas.com
frognews.bg

Новият проектокабинет ще бъде обявен като му дойде времето. Това обяви Тошко Йорданов на пресконференция на ИТН.

Г-н Трифонов е на работа в момента, работи в 7/8 ТВ. След националния референдум, тогава стана ясно, че или трябва да се откажем, или да направим политическа партия. Тази партия е правена от зор. Кабинетът ще ви го представя скоро, като му дойде времето.

МС са изпълнители, а тяхната смяна става през парламента, на който гражданите са гласували доверие.

Съвсем скоро означава съвсем скоро. Представянето на проектокабинета беше през телевизия. Имахме неформален разговор без договорки с ИМВ, за да се договорим за среща в парламента. Логично е да имаме партньори. Учуден съм, че за ДБ ние сме по-голям враг от ГЕРБ.  

Логично е да има разговори и с останалите партии. Ние отново ще представим наш проект за кабинет. Ако не бъде подкрепен, ще има предсрочни избори.

Филип Станев каза: Нека да се сложи край на човека-спасител. Слави Трифонов демонстрира и това да не се фокусираме върху лидер. Не е задължително лидерът на партията да оглави МС.

Свързани статии
ИТН и БСП откриха допирни точки ИТН ще преговарят за кабинет с всички без ГЕРБ ИТН започва преговори за кабинет Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга БСП няма да подкрепи кабинета на ИТН, искат да правят свой Стари и нови лица: Запознайте се с министрите от проектокабинета "Василев" Слави Трифонов: "Има такъв народ" няма да се коалира с нито една партия Слави Трифинов обявява в 11:00 часа днес плановете на "Има такъв народ" Слави Трифонов: Това бяха най-честните избори досега, но не заради резултата ни
Тагове
ИТН Слави Трифонов
Коментари

Още от последните новини