И здравният инспектор доц. Ангел Кунчев е под карантина

И здравният инспектор доц. Ангел Кунчев е под карантина - E-Burgas.com

Националният здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев е под карантина. Той е контактен на премиера Бойко Борисов, който е с COVID- 19. Той се включи по вайбър в ефира на bTV и уточни, че е в добро състояние, а PCR тестът му е отрицателен.

Под карантина са и други членове на Министерския съвет. Колко са положителните случаи на коронавирус след разходката на премиера в Смолянско в петък със зам.-министър Николай Нанков. Припомнете си в тези материали.

 

Свързани статии
РЗИ ще ни известява с SMS или по мейла за карантина И Красимир Вълчев под карантина, още не мисли да въвежда масово онлайн обучение Наказват болници, ако отказват да приемат пациент, а имат легло От днес: Нови 95 ученици под карантина в община Бургас Десетки хиляди българи отидоха в Гърция за часове Ангел Кунчев: Намалява инфекциозността на вируса Доц. Кунчев в Бургас: Ще помогнем и на местния бизнес (Видео) Ще се завърнат ли мерките след три дни? Домашното насилие зачестило по време на карантината С разхлабването на мерките се увеличиха отново лицата под карантина в областта
Тагове
ангел кунчев карантина
Коментари

Още от последните новини