И здравният инспектор доц. Ангел Кунчев е под карантина

И здравният инспектор доц. Ангел Кунчев е под карантина - E-Burgas.com

Националният здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев е под карантина. Той е контактен на премиера Бойко Борисов, който е с COVID- 19. Той се включи по вайбър в ефира на bTV и уточни, че е в добро състояние, а PCR тестът му е отрицателен.

Под карантина са и други членове на Министерския съвет. Колко са положителните случаи на коронавирус след разходката на премиера в Смолянско в петък със зам.-министър Николай Нанков. Припомнете си в тези материали.

 

Свързани статии
Без карантина за българи в Гърция от понеделник Ангел Кунчев: Дистанцията от 1,5 м не може да спре пандемията, трябва по-голяма Ангел Кунчев: Ще глобяваме ресторанти, ако отварят на 1 февруари И омбудсманът иска изборни промени заради карантината Ангел Кунчев: Ваксинираните, трябва да продължат да се пазят Омбудсманът настоява хората под карантина да могат да гласуват Удължават карантината в Германия Съдилищата в страната издали 650 присъди за нарушени карантини По-кратка карантина при влизане в Гърция по празниците Доц. Кунчев: Доста хора искат да има повече данни и опит с ваксината
Тагове
ангел кунчев карантина
Коментари

Още от последните новини