И президентът се самоизолира като контактен на Никола Минчев

И президентът се самоизолира като контактен на Никола Минчев - E-Burgas.com

Президентът Румен Радев и представителите на неговия екип, участвали в заседанието на КСНС, са се самоизолирали. Това съобщиха от прессеркетариата на държавния глава.

Всички са в добро здраве. Предприети са мерки за нормалното функциониране на президентската институция. До тази ситуация се стигна, след като вчера стана ясно, че председателят на НС Никола Минчев, който участва в заседанието на КСНС, е с коронавирус.

Премиерът Кирил Петков и шефът на кабинета му Лена Бориславова също се поставиха сами под карантина.


 

Свързани статии
Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври Президентът обяви състава на служебния кабинет Румен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семейство Радев на среща с Ердоган заради мигрантите Президентът кани ДПС на консултации Радев за войната по пътищата: Цяло поколение израсна без масов спорт и природосъобразен начин на живот Президентът: Старостта не бива да е бреме, обществото ни е в дълг на възрастните хора Президентът Радев: Всяко поколение трябва да отстоява независимостта на България Радев в Бургас: Изгубихме двама доблестни полицаи 7 вместо 10 дни изолация за заразените с коронавирус от днес
Тагове
радев карантина
Коментари

Още от последните новини