Хванаха надрусан шофьора на влакчето в Морската градина

Хванаха надрусан шофьора на влакчето в Морската градина - E-Burgas.com

Служителите на Специализирани полицейски сили в Бургас заловиха шофьор на едно от влакчетата в Морската градина да управлява превозното средство след употреба на амфетамин и метамфетамин.

Вчера, около 16.00 ч. в района на крайбрежната алея до бункера на солниците, полицаите спрели за проверка увеселителния локомотив за превоз на хора, управляван от 39 годишен мъж с. Ново Паничарево, общ. Приморско, като установили, че водачът шофира след употреба на наркотици.

Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки) Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата 42-годишен криминоген от "Меден рудник'' загази здраво
Тагове
наркотици
Коментари