Хванаха мъж на бургаското летище, търсен в Унгария за фалшиви документи

Хванаха мъж на бургаското летище, търсен в Унгария за фалшиви документи - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас  бе постановена мярка „временно задържане под стража“ спрямо български гражданин, обявен за издирване от властите в Унгария.

Той е обявен за издирване от властите в Република Унгария на основание Европейска заповед за арест, издадена от Районния съд в град Будапеща.  Х.А. се издирва за подправяне на административни документи, трафикиране и измама, за което е осъден на 4 години „лишаване от свобода“.

Х.А. е установен на 10.07.2021 г. по време на гранична проверка, извършена на ГКПП „Летище Бургас“.

Определението на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата Осъдиха 9 години подсъдим за изнасилване на непълнолетна Млад бургаски сводник чу най-тежката мярка в съда Катастрофа и край Съдиево, семейство пострада при удар в автомобил на "Пътна помощ" Ето защо бургаският баскетбол потърси помощ от държавата 3 години „Лишаване от свобода" с 5-годишен изпитателен срок за смърт на пешеходна пътека в Бургас Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг Окръжен магистрат представи професиятаси пред ученици Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение
Тагове
съд летище Бургас
Коментари

Още от последните новини