Хванаха мъж на бургаското летище, търсен в Унгария за фалшиви документи

Хванаха мъж на бургаското летище, търсен в Унгария за фалшиви документи - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас  бе постановена мярка „временно задържане под стража“ спрямо български гражданин, обявен за издирване от властите в Унгария.

Той е обявен за издирване от властите в Република Унгария на основание Европейска заповед за арест, издадена от Районния съд в град Будапеща.  Х.А. се издирва за подправяне на административни документи, трафикиране и измама, за което е осъден на 4 години „лишаване от свобода“.

Х.А. е установен на 10.07.2021 г. по време на гранична проверка, извършена на ГКПП „Летище Бургас“.

Определението на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Окръжен магистрат представи професиятаси пред ученици Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Белгийска съдийка пристигна на обмен в бургаския съд Съдиите от Европа посетиха и Окръжен съд – Бургас Административният съд в Бургас пред европейските си колеги: Нашият стремеж е хората да вярват в нас! Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си
Тагове
съд летище Бургас
Коментари

Още от последните новини