Голям академичен успех за ученичка от Спортното

Голям академичен успех за ученичка от Спортното - E-Burgas.com

Голям академичен успех постигна ученичка от Спортното в Бургас. Седмокласничката Красимира Чобанова спечели престижната трета награда на национален конкурс за писане на авторски текст (есе) на тема: "Какво не знаех за домашното насилие в България".

Тя получи парична награда за класирането си в топ 3. Учителка на Красимира по български език и литература в Спортно училище "Юрий Гагарин" е Веселина Градева, а класен ръководител на талантливото момиче е Димитрина Тименова.

Красимира Чобанова тренира спортна акробатика, където също показва солидни резултати. Състезателка е на СКА "Бургас" с треньор Гергана Денева.

"Красимира е един от примерите, че в нашето училище се изграждат не само шампиони, но и всестранно развити, обучени млади хора", заяви директорът на Спортното училище Янчо Стойчев.

Свързани статии
Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма Номинираха Зеленски за Нобелова награда за мир Фермер от Индже Войвода спечели европейски приз Наградиха бивш прокурор от АП-Бургас Община Бургас получи поредната престижна награда Карнобатски прокурор получи плакет и грамота от Гешев На онлайн церемония в Бургас отличиха известна поетеса със "Златен пегас" Ревматологията на УМБАЛ Бургас получи награда
Тагове
награда
Коментари

Още от последните новини