Голям академичен успех за ученичка от Спортното

Голям академичен успех за ученичка от Спортното - E-Burgas.com

Голям академичен успех постигна ученичка от Спортното в Бургас. Седмокласничката Красимира Чобанова спечели престижната трета награда на национален конкурс за писане на авторски текст (есе) на тема: "Какво не знаех за домашното насилие в България".

Тя получи парична награда за класирането си в топ 3. Учителка на Красимира по български език и литература в Спортно училище "Юрий Гагарин" е Веселина Градева, а класен ръководител на талантливото момиче е Димитрина Тименова.

Красимира Чобанова тренира спортна акробатика, където също показва солидни резултати. Състезателка е на СКА "Бургас" с треньор Гергана Денева.

"Красимира е един от примерите, че в нашето училище се изграждат не само шампиони, но и всестранно развити, обучени млади хора", заяви директорът на Спортното училище Янчо Стойчев.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма Номинираха Зеленски за Нобелова награда за мир Фермер от Индже Войвода спечели европейски приз Наградиха бивш прокурор от АП-Бургас Община Бургас получи поредната престижна награда Карнобатски прокурор получи плакет и грамота от Гешев На онлайн церемония в Бургас отличиха известна поетеса със "Златен пегас" Ревматологията на УМБАЛ Бургас получи награда
Тагове
награда
Коментари

Още от последните новини