Карнобатски прокурор получи плакет и грамота от Гешев

Карнобатски прокурор получи плакет и грамота от Гешев - E-Burgas.com

Главният прокурор Иван Гешев награди прокурор Петър Иванов от Районна прокуратура - Бургас (ТО-Карнобат), с отличие - плакет на „Прокуратурата на Република България“, както и почетна грамота. Наградата е присъдена за образцово изпълнение на служебните задължения и за цялостен принос в професионалната кариера.

Прокурор Иванов е завършил юридическото си образование през 1992 година. В периода от 1990 г. - 1995 г. е работил като следовател в РДВР - Бургас и Окръжна следствена служба - Бургас. През 1995 г. постъпва в редовете на Районна прокуратура - Карнобат.  В кариерата си на два пъти е бил административен ръководител на Районна прокуратура-Карнобат.

Наградата бе връчена от прокурор Иван Кирков - административен  ръководител на Районна прокуратура - Бургас, който пожела на колегата си здраве и успех в начинанията след предстоящото му пенсиониране.

Свързани статии
Номинираха Зеленски за Нобелова награда за мир Наградиха бургаски прокурори по казуса "Алепу" Фермер от Индже Войвода спечели европейски приз Голям академичен успех за ученичка от Спортното Наградиха бивш прокурор от АП-Бургас Община Бургас получи поредната престижна награда Предлагат нови правила за контрол над главния прокурор Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори Иван Гешев: "Обезкостяването" на главния прокурор ще доведе до бум на престъпността ВСС обсъжда освобождаването на Гешев
Тагове
прокурор награда
Коментари

Още от последните новини