Карнобатски прокурор получи плакет и грамота от Гешев

Карнобатски прокурор получи плакет и грамота от Гешев - E-Burgas.com

Главният прокурор Иван Гешев награди прокурор Петър Иванов от Районна прокуратура - Бургас (ТО-Карнобат), с отличие - плакет на „Прокуратурата на Република България“, както и почетна грамота. Наградата е присъдена за образцово изпълнение на служебните задължения и за цялостен принос в професионалната кариера.

Прокурор Иванов е завършил юридическото си образование през 1992 година. В периода от 1990 г. - 1995 г. е работил като следовател в РДВР - Бургас и Окръжна следствена служба - Бургас. През 1995 г. постъпва в редовете на Районна прокуратура - Карнобат.  В кариерата си на два пъти е бил административен ръководител на Районна прокуратура-Карнобат.

Наградата бе връчена от прокурор Иван Кирков - административен  ръководител на Районна прокуратура - Бургас, който пожела на колегата си здраве и успех в начинанията след предстоящото му пенсиониране.

Свързани статии
Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори Иван Гешев: "Обезкостяването" на главния прокурор ще доведе до бум на престъпността ВСС обсъжда освобождаването на Гешев Сийка Милева: Искането на Янаки Стоилов е политически акт Янаки Стоилов поиска освобождаването на Гешев Апелативен прокурор №1 на Бургас Любомир Петров: Няма да допуснем да сме бунището на Европа Ковид погуби известен бургаски прокурор На онлайн церемония в Бургас отличиха известна поетеса със "Златен пегас" Изслушват Гешев днес, една от темите в доклада му е строителството по Черноморието Прокурорите избират свой представител във ВСС
Тагове
прокурор награда
Коментари

Още от последните новини