Георги Чиликов няма да води Черноморец 1919

Георги Чиликов няма да води Черноморец 1919 - E-Burgas.com

Лидерът в Югоизточната Трета лига Черноморец 1919 Бургас остана изненадващо без треньор, след като стана ясно, че Георги Чиликов е напуснал поста.

Черноморец 1919 ще бъде воден от помощниците Владимир Вълчев и Любомир Божинов в домакинството на Верея в 8-ия кръг, съобщава БНТ.

За момента няма официално потвърждение от двете страни. Черноморец е на върха на класирането с 5 победи и две равенства и все още не е допуснал гол.

Преди три седмици Чиликов отказа оферта от Спартак (Варна).

Свързани статии
31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Задържаха софийски каналджия със седем сирийци край Черноморец (Снимки) МОСВ стартира проверка на пристанището в Черноморец В Черноморец притеснени от провал на летния сезон Баскетболният "Черноморец" заграя за "Левски" с победа в Шумен Баскетболния "Черноморец" посреща пловдивски опонент в ТВ мач Задържаха трима мъже в Черноморец за разпространение на наркотици Задръстване отново мъчи Южното Черноморие Археологически находки от три обекта показва музеят в Черноморец "Черноморец 1919" си върна лидерството в Трета футболна лига
Тагове
чиликов черноморец
Коментари

Още от последните новини