Французинът, който подлуди плажуващите на Централния плаж, се размина само с глоба

Французинът, който подлуди плажуващите на Централния плаж, се размина само с глоба - E-Burgas.com

Районен съд – Бургас наложи административно наказание „Глоба" в максималния размер от 500 лева на френския гражданин Жулиен Б., за нарушаване на обществения ред и спокойствие. Съдът призна нарушителя за виновен в това, че на 16.07.2021 г., около 13.00 часа, на Централен плаж в гр. Бургас, се е държал агресивно и непристойно, с разгънат нож в ръка, пред повече хора на публично място, в оскърбително нарушение и държане към Д. И. и С. К.

Съдебното производство бе образувано във връзка с акт за констатиране на дребно хулиганство, съставен на чуждестранния гражданин, който е писател, пътуващ и пишещ книги. Според съдебната инстанция Жулиен Б. е извършил непристойна проява, изразена в демонстриране на оскърбително отношение към плажуващите и с деянието си е нарушил обществения ред и спокойствие. Бургаският районен съд, като прецени степента на обществена опасност на деянието, както и обстоятелството, че Жулиен Б. призна извършеното от него, счете, че за поправяне на нарушителя и за постигане на целите на превенцията, френският гражданин ще бъде наказан с „Глоба", в размер на максималния предвиден в Указа за борба с дребното хулиганство.

Решението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред въззивна инстанция в срок до 24 часа.

Свързани статии
Административният съд в Бургас пред европейските си колеги: Нашият стремеж е хората да вярват в нас! Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста Ненов Димов отива на съд за корупция Граничният полицай Тома Яръмов остава в ареста Премиерът Стефан Янев: Българските граждани очакват смислена съдебна реформа Година затвор за бургазлия нарушил заповед за доближаване на майка си
Тагове
Централен плаж съд
Коментари

Още от последните новини