Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS

Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS - E-Burgas.com

Две от най-утвърдените и доказани туристически агенции в региона ще се борят за приза  на BURGAS BUSINESS AWARDS на 14 април. Те попадат в категорията ТУРИЗЪМ, която е сред най-конкурентните на изданието. Днес организаторите представят участниците, като двата туроператори са едни от най-доказаните в област Бургас:

 „Елиттур" ООД

„Елиттур" е създадена през далечната 1994 г. като туроператор и генерален агент на Некерман Райзен,  за България. Офисите на компанията са разположени на най-ключите локации по родното Черноморие – в Бургас, както и в най-големите курорти Слънчев бряг и Златни пясъци.

Основен принцип в работата на „Елиттур", е вниманието към  детайла и индивидуалното отношение към клиентите. Туроператорът предлага отлично планирани маршрути, висококачествен транспорт на преференциални цени. Разполага с обширна база данни и достъп до последните информационни технологии, за да предложи на клиентите си подходящата екскурзия, почивка, самолетен билет или хотел.

Компанията предлага самолетни билети за чартърни и редовни полети на изключително преференциални цени. В „Елиттур" клиентите  могат да намерят най-добрите условия  за ваканция на море в България.

През годините туристическа агенция „Елиттур" е печелила множество призове и отличия.

„ТЕДИ КАМ"

Туроператорска фирма „ТЕДИ КАМ" е учредена и регистрирана в Бургас през 1990 година и се явява една от първите частни фирми в областта на туризма.

Неин създател и идеолог е Иванка Райкова, а след завършване на юридическото си образование, в управлението на фирмата се включва и синът й – Тодор Камарашев. С последователна политика и екип от професионалисти, фирмата бележи ръст на туристи всеки следващ сезон, за да се превърне в един от водещите туроператори в страната.

„ТЕДИ КАМ" членува в престижни туристически организации, като за успешната си дейност и спечеленото доверие към колеги и партньори, компанията е награждавана многократно.

Свързани статии
КЗП: Пазарът и туризмът се съживяват 25% от заведенията загубили битката с пандемията Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки) „Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас Най-успешните туристически атракциони сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Стилни и изискани бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS BURGAS BUSSINES AWARDS представя два от най-успешните хотелски комплекса в региона Ето кои морски хотели ще блеснат на BURGAS BUSSINES AWARDS Недвижимите имоти в Бургаския регион с висока заявка на BURGAS BUSSINES AWARDS
Тагове
бизнес BURGAS BUSINESS AWARDS
Коментари

Още от последните новини