Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец

Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец - E-Burgas.com

Ден преди Цветница доброволци от Бургас се заеха с почистването на парк Росенец, показа репортаж на NOVA. Инициативата е на сдружение „Активен живот”.

"Парк Росенец е едно прекрасно място за целогодишен семеен туризъм. Такова голямо почистване не е правено досега, Росенец не е само плаж, за който се говореше или политика, а едно прекрасно място за туризъм", сподели общинският съветник Манол Тодоров, който е един от организирането на акцията. 

Целият парк е разделен на няколко района и всички доборолци, които са на място ще почистят районите си. Има представители на местни хотелиери и членове на мотоклубове. 

Свързани статии
Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Поморие създава собствено предприятие за сметопочистване Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR
Тагове
росенец почистване
Коментари

Още от последните новини