Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец

Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец - E-Burgas.com

Ден преди Цветница доброволци от Бургас се заеха с почистването на парк Росенец, показа репортаж на NOVA. Инициативата е на сдружение „Активен живот”.

"Парк Росенец е едно прекрасно място за целогодишен семеен туризъм. Такова голямо почистване не е правено досега, Росенец не е само плаж, за който се говореше или политика, а едно прекрасно място за туризъм", сподели общинският съветник Манол Тодоров, който е един от организирането на акцията. 

Целият парк е разделен на няколко района и всички доборолци, които са на място ще почистят районите си. Има представители на местни хотелиери и членове на мотоклубове. 

Свързани статии
Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж Айтос грейна предпролетно (Снимки) Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж АПИ и МВР предупреждават за влошаване на времето, 200 снегорина ще чистят пътищата Кошмарът на "Петрохан" продължава, втори ден багери не могат да разчистят паднали дървета Затвориха Прохода на републиката за снегопочистване Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Доброволци и администрация чистиха бреговете около Бургас от боклуци (Снимки)
Тагове
росенец почистване
Коментари

Още от последните новини