"Децата пожелаха" е темата на пясъчните фигури, фестивалът отваря врати в петък

Архив

Фестивалното градче в Бургас ще отвори врати в петък

„Децата пожелаха" е темата на тазгодишното издание на Фестивала на пясъчните фигури в Бургас. Фестивалното градче ще отвори врати в петък, в 18 часа.

„Тази година направихме допитване до малките деца и се съобразихме изцяло с техните желания. Композицията от фигури е изцяло под тяхната диктовката", каза за NOVA Димитър Маджаров - директор на ОП „Летен театър, фестивали и концерти".

Свързани статии
Утре откриват VI Порт Прим Фест с изложба, вижте програмата и заповядайте Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври Наши театрални школи ще се представят на фестивал в САЩ 19 бургаски ученици ще четат авторска поезия на фестивала на младите в изкуството Започва четвъртото издание на SPICE MUSIC FESTIVAL 2022 Емил Ованесов: Бургаският филмов фестивал се превърна в разпознаваема марка Вкусна риба на Ченгенето примамва бургазлии на 17 и 18 юни "Фестивал на водата и рибата“ с богата програма ще изпъстри празника на Самоков Вижте къде можете да паркирате по време на Solar summer festival Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки)
Тагове
пясъчни фигури фестивал
Коментари

Още от последните новини