"Децата пожелаха" е темата на пясъчните фигури, фестивалът отваря врати в петък

Архив

Фестивалното градче в Бургас ще отвори врати в петък

„Децата пожелаха" е темата на тазгодишното издание на Фестивала на пясъчните фигури в Бургас. Фестивалното градче ще отвори врати в петък, в 18 часа.

„Тази година направихме допитване до малките деца и се съобразихме изцяло с техните желания. Композицията от фигури е изцяло под тяхната диктовката", каза за NOVA Димитър Маджаров - директор на ОП „Летен театър, фестивали и концерти".

Свързани статии
Вкусна риба на Ченгенето примамва бургазлии на 17 и 18 юни "Фестивал на водата и рибата“ с богата програма ще изпъстри празника на Самоков Вижте къде можете да паркирате по време на Solar summer festival Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки) Вълнуващо откриване на Международния филмов фестивал в Бургас (Снимки) Винен фестивал очаква бургазлии в края на месеца "Света Анастасия" отново ще е домакин на фестивал на билките "Фестивалът на зелениката" се завръща, тази година ще бъде в село Заберново Звезди от Rainbow и Black Sabbath идват в Бургас през май Ето кои са отличените филми от “София филм фест на брега”
Тагове
пясъчни фигури фестивал
Коментари

Още от последните новини