Бургазлийката Мария Бакалова е номинирана за "Златен глобус"

Бургазлийката Мария Бакалова е номинирана за

Признание за българската актрисата Мария Бакалова. Тя е с номинация за "Златен глобус" за участието си във филма "Борат2".  Мария Бакалова е и първата българка, номинирана за наградата.

Номинациите за престижната награда бяха обявени от Сара Джесика Паркър. Бакалова ще се бори с Мерил Стрийп, Кейт Хъдсън и Мишел Пфайфър за една от най-престижните награди - най-добра актриса в комедия или мюзикъл.
Превъплъщението ѝ в Тутар - 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Саша Барън Коен, вече ѝ донесе както признанието на критиката, така и редица награди. Освен това я е на първо място в класацията за най-популярни актьори в света на престижния кино сайт IMDb.

Бакалова бе поздравена и от кмета на Бургас Димитър Николов. 

Свързани статии
Мария Бакалова ще се снима в нова комедия с Педро Паскал, Дейвид Духовни и Карън Гилън Наградите валят: И Лондонските кинокритици наградиха Мария Бакалова Мария Бакалова: Мечтаех за скандинавско кино, а се озовах в Холивуд Теодора Духовникова: Успехът на Мария Бакалова си е само неин, не си преписвайте заслуги Бургазлийката Мария Бакалова получи голяма награда за ролята си в "Борат 2" Бургазлийката Мария Бакалова от "Борат 2" оглави касацията за най-популярни актьори на IMDb
Тагове
Мария Бакалова
Коментари

Още от последните новини