Бургаският Драматичен театър отново отваря врати... на острова

Бургаският Драматичен театър отново отваря врати... на острова - E-Burgas.com

От 1 юни Драматичен театър „Адриана Будевска“ отново отваря врати, съобщиха от ръководството на театъра.

„Съвместно с Община Бургас ще ви подарим един интригуващ летен театрален сезин, в който сме включили няколко от хитовите си заглавия. Спектаклите ще се играят на сцената на Летен театър – Бургас и на Остров „Св. Анастасия“. За спектаклите на Острова корабчето тръгва от Магазия 1 на Морска гара в  20 ч. Връщането обратно ще е в 22,30 ч.“, съобщават официално от театъра.

Вече е ясна и програмата на представленията:

3 юли ОМАЙНА НОЩ  от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

8 юли ОМАЙНА НОЩ от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

9 юли ЛЪЖАТА от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

10 юли ЛЪЖАТА от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

21 юли УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

22 юли УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

29 август МИЛИОНЕРЪТ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

30 август УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

Билетите ще бъдат пуснати в продажба след 1 юни в билетния център на театъра. Тел. 056/842266, 056/846040 от 10 до 18 ч. в дните от понеделник до петък. Представленията ще се играят при допустима заетост на местата до 30% от капацитета, като е задължително носенето на маски и дезинфекциране при влизане.

Всички, които са закупили билети за отложените представления на спектаклите „Умопомрачение“ и „Милионерът“ от месеците март и април, могат да ги използват след заверка в касата на театъра за някоя от упоменатите дати в Летен театър – Бургас.

Притежателите на билети за други от отложените ни представления, могат да ги презаверят   за някои от гореизброените дати или за други спектакли, които ще се играят до 31 декември 2020 г.  В този случай 20 % от стойността на презаверения билет може да ползва като бонус при покупка на билет за следващо представление.

Ако все пак някой желае да му се възстанови стойността на билета, това може да стане с предварителна заявка в билетния център на „Адриана Будевска“ до 20-то число на всеки месец до края на годината. Изплащането на сумите ще става последните 10 дни на месеца, в който сте направили заявката.

Свързани статии
Талантлив бургазлия засне музикален клип на острова (Видео) Ново арт място вдъхва живот в Бургас РИОСВ изненада къмпингуващи на Змийския остров (Снимки) Остров Света Анастасия се превръща в малката Куба Посветиха клип на острова в навечерието на празника на "Св. Анастасия" (Видео) Миналогодишният победител отново спечели маратона от острова (Снимки) 53-ма смелчаци вече плуват от острова към моста Американци ще плуват на маратона от Острова Ако искате да плувате от острова до моста вече можете да се запишете Остров Света Анастасия посреща гостите си с миди (Снимки)
Тагове
театър култура остров
Коментари

Още от последните новини