Бургаският Драматичен театър отново отваря врати... на острова

Бургаският Драматичен театър отново отваря врати... на острова - E-Burgas.com

От 1 юни Драматичен театър „Адриана Будевска“ отново отваря врати, съобщиха от ръководството на театъра.

„Съвместно с Община Бургас ще ви подарим един интригуващ летен театрален сезин, в който сме включили няколко от хитовите си заглавия. Спектаклите ще се играят на сцената на Летен театър – Бургас и на Остров „Св. Анастасия“. За спектаклите на Острова корабчето тръгва от Магазия 1 на Морска гара в  20 ч. Връщането обратно ще е в 22,30 ч.“, съобщават официално от театъра.

Вече е ясна и програмата на представленията:

3 юли ОМАЙНА НОЩ  от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

8 юли ОМАЙНА НОЩ от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

9 юли ЛЪЖАТА от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

10 юли ЛЪЖАТА от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

21 юли УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

22 юли УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

29 август МИЛИОНЕРЪТ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

30 август УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

Билетите ще бъдат пуснати в продажба след 1 юни в билетния център на театъра. Тел. 056/842266, 056/846040 от 10 до 18 ч. в дните от понеделник до петък. Представленията ще се играят при допустима заетост на местата до 30% от капацитета, като е задължително носенето на маски и дезинфекциране при влизане.

Всички, които са закупили билети за отложените представления на спектаклите „Умопомрачение“ и „Милионерът“ от месеците март и април, могат да ги използват след заверка в касата на театъра за някоя от упоменатите дати в Летен театър – Бургас.

Притежателите на билети за други от отложените ни представления, могат да ги презаверят   за някои от гореизброените дати или за други спектакли, които ще се играят до 31 декември 2020 г.  В този случай 20 % от стойността на презаверения билет може да ползва като бонус при покупка на билет за следващо представление.

Ако все пак някой желае да му се възстанови стойността на билета, това може да стане с предварителна заявка в билетния център на „Адриана Будевска“ до 20-то число на всеки месец до края на годината. Изплащането на сумите ще става последните 10 дни на месеца, в който сте направили заявката.

Свързани статии
Появи се надежда за спасяването на остров Св. Кирик от забвение Три дни тържества за празника на о-в Света Анастасия Бургас и Пловдив ще си сътрудничат с културни мероприятия "Света Анастасия" отново ще е домакин на фестивал на билките Островът отново ще е домакин на миден уикенд Най-големите дейци на културата в Бургас бяха отличени Започва изграждането на новия пристан на острова (Снимки) Ново корабче ще вози туристите до остров Света Анастасия Бургаските артисти отново могат да кандидатстват за културни проекти Талантлив бургазлия засне музикален клип на острова (Видео)
Тагове
театър култура остров
Коментари

Още от последните новини