Бургаският бизнес готви обединение срещу кризата

Бургаският бизнес готви обединение срещу кризата - E-Burgas.com

Елитът в ресторантьорския и музикален бизнес в Бургас готви обединение, с което да се противопостави на пораженията, които причини ковид кризата през последната година. Три от най-изявените имена в бранша готвят нов продукт, който да поднесе най-доброто на бургаската публика.

Барманът Красимир Чуков, познат на бургазлии с последния си проект Equilibrium, колегата му с богат международен опит Ивайло Рангелов, съдържател на популярния бийч бар „Игуана“ и Димитър Димитров, по-известен като DJ Double D, носител на престижни национални награди и мениджър на бар „Ескобар“, обединяват познания и усилия в нов продукт, който ще се реализира поетапно.

Всеки от тях ще допринесе със своя личен опит, трупан през годините и съгласуван с всички настоящи изисквания. Основното, с което ще стартира новият проект, е кухнята, която ще бъде на едно съвсем различно ниво. Друг приоритет на обединението е музикалната концепция - тип Bar & Kitchen, по подобие на баровете в големите градове у нас и чужбина.

„Нашите места са групи приятели, където могат да дойдат, да се съберат, да хапнат хубава храна, да слушат хубава музика, както и да се насладят на различни събития през седмицата – стенд ъп комеди, куестове, ретро вечери, семинари“, споделят тримата иноватори, които са и артисти в областите си.

И Краси, и Димитър и Ивайло са категорични, че заведенията им ще предложат не само вечерен продукт на своите клиенти, но ще са активни с иновативни програми и през деня, както и сутринта, и няма да са това, което хората си представят като чуят бар.

Свързани статии
Коалицията обсъжда антикризисните мерки заради високата инфлация Мика Зайкова: Инфлацията у нас ще достигне 20% Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. 25% от заведенията загубили битката с пандемията Ето как Бургас беляза 60 години от рождението на Петя Дубарова (Снимки) Бургас почита Петя Дубарова с поезия и бели рози Компенсират с 2.25 млн. лв. риболовни кораби и рибари заради ковид кризата Рибари в Бургаско излязоха на протест, не получили ковид помощи Евродепутат: Европа ще пострада много от този конфликт Нови мерки влизат в сила в Бургас: Затварят дискотеките, заведенията - до 22 ч
Тагове
краси чуков бар заведения криза
Коментари

Още от последните новини