Бургаският бизнес готви обединение срещу кризата

Бургаският бизнес готви обединение срещу кризата - E-Burgas.com

Елитът в ресторантьорския и музикален бизнес в Бургас готви обединение, с което да се противопостави на пораженията, които причини ковид кризата през последната година. Три от най-изявените имена в бранша готвят нов продукт, който да поднесе най-доброто на бургаската публика.

Барманът Красимир Чуков, познат на бургазлии с последния си проект Equilibrium, колегата му с богат международен опит Ивайло Рангелов, съдържател на популярния бийч бар „Игуана“ и Димитър Димитров, по-известен като DJ Double D, носител на престижни национални награди и мениджър на бар „Ескобар“, обединяват познания и усилия в нов продукт, който ще се реализира поетапно.

Всеки от тях ще допринесе със своя личен опит, трупан през годините и съгласуван с всички настоящи изисквания. Основното, с което ще стартира новият проект, е кухнята, която ще бъде на едно съвсем различно ниво. Друг приоритет на обединението е музикалната концепция - тип Bar & Kitchen, по подобие на баровете в големите градове у нас и чужбина.

„Нашите места са групи приятели, където могат да дойдат, да се съберат, да хапнат хубава храна, да слушат хубава музика, както и да се насладят на различни събития през седмицата – стенд ъп комеди, куестове, ретро вечери, семинари“, споделят тримата иноватори, които са и артисти в областите си.

И Краси, и Димитър и Ивайло са категорични, че заведенията им ще предложат не само вечерен продукт на своите клиенти, но ще са активни с иновативни програми и през деня, както и сутринта, и няма да са това, което хората си представят като чуят бар.

Свързани статии
Изплува тялото и на втория изчезнал рибар Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари С рибен курбан и два нови паметни знака бургаските рибари отбелязаха стария Никулден (Снимки) Пети ден без след от рибарите в Бургас Четвърти ден издирват изчезналите рибари Продължава издирването на Ивелин и Петър Втори ден ЕС обсъжда възможни решения на енергийната криза Невероятният глас на Борис Христов ще звучи на живо в бар "Ескобар" Инспектираха плаж "Къмпинг Китен" след пожара, откриха множество нарушения (Снимки) Експерти обясниха сценариите за енергийната ни сигурност
Тагове
краси чуков бар заведения криза
Коментари