Бургаските пазари работят при строги мерки и контрол (Снимки)

Бургаските пазари работят при строги мерки и контрол (Снимки) - E-Burgas.com

"Обозначителни табели за отстояние, дезинфектанти на спиртна основа, маркировка за вход и изход и посока на движение сред  обектите на пазара, допълнителни  заграждения за регулиране на движението, пропусквателен режим, - всички мерки   са спазени на  бургаските пазари". Това заяви д-р Полина Желева от РЗИ- Бургас, която заедно със свои колеги от инспекцията, представители на дирекция  "Икономика и стопански дейности" към Община Бургас и служители на Од на МВР провериха всички открити пазари на територията  на града.

В обсега на инспекторите попаднаха пазар Краснодар, Славейковото пазарче,  пазарите в комплексите "Меден рудник" и  "Изгрев" и зеленчукова борса.

Проверките се реализарат с цел превенция на жителите на града,заради наближаващите празници и очакваното повишено потребление и  повече посещения на  хората по пазарите в Бургас. Строгите мерки са в продължение на издададените досега заповеди и препоръки за ограничаване на епидемията от Covid-19.

Всяка сутрин и вечер общинска фирма" Бургаски пазари" има ангажимент и извършва по график регулярна дезинфекция на пазарите.

Всички търговци и граждани, които не спазват мерките за безопасност, подлежат на санкции и глоби. 

Галерия
Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас КЗП: Високите цени са нелоялна търговска практика Омбудсманът: Не е справедливо мобилните оператори да вдигат цените Яйцата са рекордьор на поскъпването у нас Продължават проверките на ИАРА в региона Гласуват нови мерки срещу високите цени на горивата Цените на горивата у нас паднали с 20% последните месеци ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Засилените полицейски проверки в страната продължават Цените на храните отново се вдигат
Тагове
пазари търговци проверки цени контрол краснодар борса
Коментари

Още от последните новини

Светът
Бургаските пазари работят при строги мерки и контрол (Снимки) - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Бургаските пазари работят при строги мерки и контрол (Снимки) - E-Burgas.com

Африка