"Бургасбус" учестява автобусите със завръщането на учениците в клас

"Бургасбус" ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с частичното възстановяване на присъствения учебен процес за учениците от горен курс, променя разписанията на своите градски и междуселищни линии от 04.02.2021 г., четвъртък. В часовете за отиване на училище и прибиране вкъщи, от утре автобусите ще минават с по-голяма честота.

От дружеството „Бургасбус“ ще продължат да следят параметрите на пътникопотока, поддържайки готовност да направят нови корекции в разписанията, ако се налага.
Подробности за всяка една от автобусните линии ще откриете тук:

http://burgasbus.info/burgasbus/?p=10995  

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината
Тагове
автобуси бургасбус ученици
Коментари

Още от последните новини