"Бургасбус" учестява автобусите със завръщането на учениците в клас

"Бургасбус" ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с частичното възстановяване на присъствения учебен процес за учениците от горен курс, променя разписанията на своите градски и междуселищни линии от 04.02.2021 г., четвъртък. В часовете за отиване на училище и прибиране вкъщи, от утре автобусите ще минават с по-голяма честота.

От дружеството „Бургасбус“ ще продължат да следят параметрите на пътникопотока, поддържайки готовност да направят нови корекции в разписанията, ако се налага.
Подробности за всяка една от автобусните линии ще откриете тук:

http://burgasbus.info/burgasbus/?p=10995  

Свързани статии
Одобриха допълнителни средства за безплатно море за учениците 15-ката вече ще влиза на летището Стотици ученици от Бургас и Несебър се запознаха с работата на прокуратурата отблизо Втора автобусна линия ще вози до Крайморие през лятото Ученичка от Несебър с голяма литературна награда Ученици от Айтос направиха мултимедийни презентации в съда Нова лятна автобусна линия ще свързва "Изгрев" и "Славейков" Учителят Тео Теодосиев ще проведе знаменитата си лагер-школа по математика в Бургас Нова акция на пътя: Проверяват тирове и автобуси в цялата страна Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки
Тагове
автобуси бургасбус ученици
Коментари

Още от последните новини