Бургас търси новата си Кралица

Бургас търси новата си Кралица - E-Burgas.com

След едногодишна пауза, най-големият конкурс за красота в Бургас набира новите си участнички.

Кастингът за "Кралица на Бургас" 2021 вече тече активно във фейсбук, а на живо кандидатките за короната ще могат да се представят пред организаторите на 14-ти май от 10:00 до 18:00 ч. в градината на "Фабрик клуб".

Изискванията към претендентките за желаната титла са  да имат навършени 16 г. и височина над 167 см.

Конкурсът "Кралица на Бургас" 2021 ще се състои на 6-и юни  от 20:30 ч. в Летен Театър Бургас с ВХОД СВОБОДЕН!

Носителките на титлата през годините са имали активна социална дейност , включвали са се в различни благотворителни кампании и сами са инициирали такива, както и са били добър посланик на града и извън пределите на страната. Някои от тях са супер успешни модели и представят едни от най-известните световни модни брандове.

Свързани статии
Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 Ст. комисар Калоян Калоянов: От 40 до 100 лв. струва купеният глас в региона Кои са най-богатите политици у нас? Организират кастинг за Малка Мис и Малък Мистър България в Бургас Канят представители на община Созопол за заседанията на комисия "Буджака" Студио за красота с над 8-годишен опит се грижи за блясъка на бургаските кралици Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини