БМВ пламна в движение в Шиварово, младият собственик гледа безнадеждно

БМВ пламна в движение в Шиварово, младият собственик гледа безнадеждно - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Лек автомобил БМВ пламна в движение в руенското село Шиварово, като 25-годишният му собственик подал сам сигнал в полицията, като видял че излиза дим от двигателя.

Тъй като автомобила бил с монтирана газова уредба, мъжа се уплашил, спрял БМВ-то си в центъра на селото и се отдалечил на безопасно разстояние, откъдето наблюдавал разразяващия се пожар.

Огънят е потушен от  един противопожарен екип и четирима огнеборци. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Руен. нанесената щета е в процес на изясняване.

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите Пожар отне живота на майка и син
Тагове
изгорял автомобил пожар
Коментари

Още от последните новини