БМВ пламна в движение в Шиварово, младият собственик гледа безнадеждно

БМВ пламна в движение в Шиварово, младият собственик гледа безнадеждно - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Лек автомобил БМВ пламна в движение в руенското село Шиварово, като 25-годишният му собственик подал сам сигнал в полицията, като видял че излиза дим от двигателя.

Тъй като автомобила бил с монтирана газова уредба, мъжа се уплашил, спрял БМВ-то си в центъра на селото и се отдалечил на безопасно разстояние, откъдето наблюдавал разразяващия се пожар.

Огънят е потушен от  един противопожарен екип и четирима огнеборци. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Руен. нанесената щета е в процес на изясняване.

Свързани статии
Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалитеПожар отне живота на майка и синПожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуираПламъци не пожалиха и Кресненското дефилеКошмарът по пътищата няма край: Дете загина в горящ джип на "Тракия"Запалилият се автобус вчера бил близо 30-годишен Водачът на изгорелия автобус: Усетих дим и веднага отбих и изведох пътницитеБедствено положение в Хасковско, огнеборците не могат да овладеят пожара в ЕлшицаОгнена стихия край Панагюрище, очакват се и доброволциПожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКО
Тагове
изгорял автомобил пожар
Коментари

Още от последните новини