"Акага" и "Селебрейшън" дадоха тон за добро настроение през уикенда (Снимки)

"Акага" и "Селебрейшън" дадоха тон за добро настроение през уикенда в Бургас, който е посветен на кулинарията.

Концертът се състоя на откритата сцена "Охлюва" с което морският град даде заявка, че културният живот се възвръща към обичайния си ритъм.

"Акага" и "Селебрейшън" са в приятелски отношения помежду си. Двете групи са създадени почти по едно и също време, в началото на 90-те.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Бургас и е част от поредицата тематични уикенди за привличане на туристи. Последният уикенд на юни е посветен на черноморската черна мида. Повече за неговата програма прочетете тук: https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/42901.

Галерия
Свързани статии
Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Нина Николина представя за първи път новите си песни на концерт в Бургас Кметът посрещна Янка Рупкина в Бургас Джаз величия с концерт в Бургас в края на април "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер Посрещаме Нова година с концерти в цялата страна Спектакъл на Стефан Диомов превзема ефира в първите часове на 2022 Коледни концерти ще вдигат духа на бургазлии по празниците Внуците на Панчо Владигров ще радват бургазлии с музката си на Флората Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки)
Тагове
концерт акага селебрейшън охлюва
Коментари

Още от последните новини