"Акага" и "Селебрейшън" дадоха тон за добро настроение през уикенда (Снимки)

"Акага" и "Селебрейшън" дадоха тон за добро настроение през уикенда в Бургас, който е посветен на кулинарията.

Концертът се състоя на откритата сцена "Охлюва" с което морският град даде заявка, че културният живот се възвръща към обичайния си ритъм.

"Акага" и "Селебрейшън" са в приятелски отношения помежду си. Двете групи са създадени почти по едно и също време, в началото на 90-те.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Бургас и е част от поредицата тематични уикенди за привличане на туристи. Последният уикенд на юни е посветен на черноморската черна мида. Повече за неговата програма прочетете тук: https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/42901.

Галерия
Свързани статии
Дамите от "Ретро Бургас" готвят поздрав за бургазлии Звезди от Rainbow и Black Sabbath идват в Бургас през май Отменят новогодишния празничен концерт в Созопол С "Хубавата Елена" бяха закрити официално Бургаските музикални празници "Емил Чакъров" Португалското кино завладява Бургас от понеделник до петък На открито: Фестивал ма португалското кино в Бургас Рони Ромеро от Rainbow ще пее с Данчо Караджов в Бургас Звездите от Евровизия изнасят голям концерт в Бургас Ето какво казаха звездите от музикалния фестивал в Бургас (Видео) С „Пинокио“ в Летния театър започва програмата „Детско лято“
Тагове
концерт акага селебрейшън охлюва
Коментари

Още от последните новини