"Акага" и "Селебрейшън" дадоха тон за добро настроение през уикенда (Снимки)

"Акага" и "Селебрейшън" дадоха тон за добро настроение през уикенда в Бургас, който е посветен на кулинарията.

Концертът се състоя на откритата сцена "Охлюва" с което морският град даде заявка, че културният живот се възвръща към обичайния си ритъм.

"Акага" и "Селебрейшън" са в приятелски отношения помежду си. Двете групи са създадени почти по едно и също време, в началото на 90-те.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Бургас и е част от поредицата тематични уикенди за привличане на туристи. Последният уикенд на юни е посветен на черноморската черна мида. Повече за неговата програма прочетете тук: https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/42901.

Галерия
Свързани статии
До Бъдни вечер всяка вечер ще има концерти в Бургас Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните Бертен Д‘Оландер и Никола Листокуа с първи концерт в Бургас Обособяване на паркинг зона и извънредни нощни линии на "Бургасбус" за TEEN BOOM FEST Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Нина Николина представя за първи път новите си песни на концерт в Бургас Кметът посрещна Янка Рупкина в Бургас Джаз величия с концерт в Бургас в края на април "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер
Тагове
концерт акага селебрейшън охлюва
Коментари

Още от последните новини