53-ма смелчаци вече плуват от острова към моста

53-ма смелчаци вече плуват от острова към моста - E-Burgas.com
Архив NSC Olimp

53-мата ентусиасти, които се включиха  в плувания маратон от остров Св. Анастасия до моста в Бургас, вече плуват към крайната цел. Плувците били толкова ентусиазирани, че стартирали малко по-рано от предвиденото.

Сред тях има руски и украински граждани, както и военното аташе на САЩ. Любопитно, че че най-голямата дълбочина, през която ще преплуват разстоянието от над 6,3 км е около 30 метра. Това е мястото на фарватера, където преминават корабите.

Финалът е на моста, където ще се състои и церемонията по награждаване на най-добрите.

Свързани статии
663 състезатели от 8 държави идват в Бургас за Международния турнир по плуване "Swimming Talent Cup" Моста ще грейне в лилаво утре, цветът на борбата с инсулта Водолази отново ще чистят дъното край Моста Плувен маратон в Поморие събра стотици на Стария кей (Снимки) Три български и три молдовски отбора ще се борят за Купа "Шуната" Безплатен градски транспорт и плувен маратон за празника на Созопол Отлагат плувния маратон до Света Анастасия заради лоши метеорологични условия Спортно списание разкрива непознати факти от историята на бургаското плуване Състезатели от 6 държави ще спорят за отличията на плувния маратон "Порт Бургас 2021" Стотици се събраха за плувния маратон от "Света Анастасия"
Тагове
плуване плувен маратон моста острова
Коментари

Още от последните новини