Затворен е пътя за Равадиново заразди дъждовете, дърво падна на пътя за Росен

Затворен е пътя за Равадиново заразди дъждовете, дърво падна на пътя за Росен - E-Burgas.com
Архив

Временно е затвароена пътната отсечка от детелината на Созопол в посока село Равадиново поради голямото количество вода в района на аквапарка, съобщиха от МВР. Обходен маршрут е през вътрешния път от местността "куку баир" / пътя Созопол - Приморско/ към Равадиново.

По пътя за с. Росен в тъмната част на денонощието е паднало едно дърво, което вече е отстранено, чрез нарязване. Двете по-рискови реки в областта - Ропотамо и Велека към момента са с нормално оттичане.

Свързани статии
Жега: Оранжев код в 21 области у нас Летните бури продължават, оранжев код в три области Разполагат ваксинационен кабинет в замъка край Равадиново Дъждовете продължават и уикенда Реките по Южното Черноморие с опасно високи нива Продължава отводняването и оправянето на щетите в Бургаско Възстановиха движението между Ахтопол и Резово, водите на Велека освободиха пътя Кметът на Средец се страхува от всеки интензивен дъжд, ще укрепват общината с 1 млн. лева Два пътя остават затврени в Созопол Очаква се значителнло повишение на речните нива в Югоизточна България
Тагове
дъждове оранжев код равадиново
Коментари

Още от последните новини