Затварят за движение улица в Созопол до края на април

Затварят за движение улица в Созопол до края на април - E-Burgas.com

От днес до края на април за движение на автоможили ще бъде затворена ул.. „Републиканска“ в Созопол заради ремонт. Тя ще е затворена в частта от кръстовището с ул. „Одеса“ до триъгълника при ул. „Ропотамо“ във връзка с дейности по проекта за отводняване в района и асфалтиране на участъка. 

От общината информират за алтернативен маршрут, който може да бъде ул. „Ропотамо“, но от администрацията алармират там да не се паркирват автомобили, за да не се затруднява допълнително движението.

При необходимост от промяна на организацията на движение допълнително ще бъде обявена информация.

Свързани статии
Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май И Созопол актуализира цените на платеното паркиране за лятото Поставят контейнери за строителни отпадъци на няколко места в Созопол Затварят временно подземната улица за профилактика АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Безплатна занималня за децата в Созопол през пролетната ваканция АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Община Созопол с кампания в подкрепа на бежанците от Украйна
Тагове
созопол улица ремонт
Коментари

Още от последните новини