Затварят за движение улица в Созопол до края на април

Затварят за движение улица в Созопол до края на април - E-Burgas.com

От днес до края на април за движение на автоможили ще бъде затворена ул.. „Републиканска“ в Созопол заради ремонт. Тя ще е затворена в частта от кръстовището с ул. „Одеса“ до триъгълника при ул. „Ропотамо“ във връзка с дейности по проекта за отводняване в района и асфалтиране на участъка. 

От общината информират за алтернативен маршрут, който може да бъде ул. „Ропотамо“, но от администрацията алармират там да не се паркирват автомобили, за да не се затруднява допълнително движението.

При необходимост от промяна на организацията на движение допълнително ще бъде обявена информация.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември
Тагове
созопол улица ремонт
Коментари

Още от последните новини