Затварят от днес част от "Демокрация" заради смяна на водопроводи

Затварят от днес част от

Продължава поетапната реконструкция на ключовия бургаски булевард "Демокрация", като първо минава ВиК и сменя старите тръби, а после Общината обновява отгоре. В тази връзка се налага реорганизиране на движението в участъка от ул. "Св. св. Кирил и Методий" до ул. "Ген. Гурко" за периода от 5 юни до 24 юли 2020 г., като локалното платно ще бъде затворено за автомобили.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство. "Шофирайте внимателно и използвайте обходни маршрути!", зоват от администрацията

Свързани статии
Ремонтът на "Булаир" напредва Новите канализации в Китен и Лозенец получиха официално одобрение от Общинския съвет в Приморско Отварят офертите за изграждането на Северния обход Борисов: Ремонтите на "Тракия" свършат до 30 юни, очакваме туристи по Южното Черноморие (Видео) Нови промени в движението заради продължаващия ремонт по "Демокрация" Шефът на ВиК-Бургас намерил трайно решение за кризата с язовирите Ето какви ще са ползите от новия ВиК проект в Бургас С половин милиард лева Бургас влиза в нова ера във водоподаването Нови ограничения по бургаските улици заради ново ВиК Приключи ремонтът на пътя между Бургас и Ветрен (Снимки)
Тагове
ремонт ВиК улици
Коментари

Още от последните новини