Затварят магистрала "Тракия" преди Бургас, движението се отклонява по обходен маршрут

Затварят магистрала

Днес (сряда, 19 юли) и в четвъртък - 20 юли, от 11 ч. до 14 ч., движението в посока Бургас в участъка от пътен възел „Карнобат" до пътен възел „Българово" на АМ „Тракия" ще се пренасочва по обходен маршрут поради извършване на спешни аварийни ремонтни дейности на пътното платно от км 347-ми до км 350-и на автомагистралата, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Трафикът в посока Бургас ще бъде пренасочен по Югозападния обходен път на Карнобат, продължавайки по път I-6 Карнобат - Айтос - Съдиево - Българово. Движението ще се включва отново на автомагистрала „Тракия" при км 351-ви през пътен възел „Българово".

В посока София на АМ „Тракия" пътуването в участъка Българово - Карнобат на АМ „Тракия" ще се осъществява без ограничения.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация по обходния маршрут.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища

Коментари

Още от последните новини