Засилват контрола на товарните автомобили в региона

Засилват контрола на товарните автомобили в региона - E-Burgas.com

Причината са зачестилите катастрофи с жертви през последните месеци

ОДМВР-Бургас и ТДНС засилват контрола върху тежкотоварните автомобили в областта, съобщават от полицията. Причината са възникналите тежки пътно-транспортни инциденти с жертви, като в момента се провежда специализирана операция.

Осъществяват се проверки относно движението на товарни автомобили, превозващи зърно, както и евентуалното им претоварване над допустимото по закон. Проверяват се придружаващите товарните автомобили документи, както и шест кантара на бургаското пристанище.

Обект на проверки са и транспортните фирми, организиращи логистиката на превозите, както и създаването на съпътстващата документация.

Свързани статии
СЗО: Зеленият сертификат при пътуване е неефективна мярка Министър Сербезова: Сертификатите на преболедувалите остават Ръст на жертвите на войната по пътищата у нас Мъж, със счупени ребра в катастрофа, отказа хоспитализация Масови проверки в Бургас за реалността на сертификатите Министър Сербезова застава зад зеления сертификат с пост във фейсбук Отпадането на зеления сертификат не е на дневен ред Махаме зеления сертификат, но при 70% ваксинирани Ръст на пияниците на пътя отчита Пътна полиция 556 са жертвите на войната по пътищата у нас през 2021
Тагове
акция КАТ тирове камиони
Коментари

Още от последните новини