Засилват контрола на товарните автомобили в региона

Засилват контрола на товарните автомобили в региона - E-Burgas.com

Причината са зачестилите катастрофи с жертви през последните месеци

ОДМВР-Бургас и ТДНС засилват контрола върху тежкотоварните автомобили в областта, съобщават от полицията. Причината са възникналите тежки пътно-транспортни инциденти с жертви, като в момента се провежда специализирана операция.

Осъществяват се проверки относно движението на товарни автомобили, превозващи зърно, както и евентуалното им претоварване над допустимото по закон. Проверяват се придружаващите товарните автомобили документи, както и шест кантара на бургаското пристанище.

Обект на проверки са и транспортните фирми, организиращи логистиката на превозите, както и създаването на съпътстващата документация.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Акция в столицата срещу компания за криптовалута Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента
Тагове
акция КАТ тирове камиони
Коментари

Още от последните новини