Започва ремонт и на ул. "Македония", използвайте обходни маршрути до края на февруари

Започва ремонт и на ул.

Община Бургас започва обновяване на тротоарите и полагане на нова настилка по ул. „Македония“ в участъка от ул. „Цар Калоян“ до ул. „Ивайло“.

За целта се въвежда временна организация на движението от днес до края на месец февруари 2022 г. Община Бургас се извинява за причиненото неудобство.

"Молим водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват обходни маршрути", зоват от администрацията.

Реконструкцията започва след като преди това е извършен ремонт на ВиК мрежата.

Свързани статии
Откриха нов модерен STEM център в Механото Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Хаос и опашки от бежанци пред кризисния център в Бургас Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК Въвеждат временна организация на движението по ул. „Индустриална“ Рекорден бюджет за регионално развитие, ето кои проекти в Бургаско са включени
Тагове
ремонт център
Коментари

Още от последните новини